Bizarre beautyproducten

De beautywereld kent veel handige en mooie spullen. Mascara, foundation, lipstick… hartstikke leuk. Maar er bestaan echter ook genoeg bizarre beautyproducten op de markt waarbij je gegarandeerd grote vraagtekens krijgt. Lifestyle Journal zet de meest bizarre beautyproducten op een rij!

Schermafbeelding 2015-05-06 om 19.32.05

Placenta haarmasker
Yep, that’s right. Een placenta haarmasker. Ik herhaal: pla-cen-ta. De ‘moederkloek’, het orgaan dat tijdens de zwangerschap wordt aangemaakt, zou veel voedende ingrediënten bevatten die goed zijn voor je haar. Placenta schijnt namelijk wonderen te verrichten voor dof haar en gespleten punten. Een placenta masker is in Nederland verkrijgbaar bij de afrowinkel of online bij verschillende webshops. En geen ‘zorgen’: voor dit beautyproduct zijn alleen dierlijke placenta’s gebruikt. Maar of dat het hele idee van placenta in je haar nou beter maakt…

Schermafbeelding 2015-05-06 om 20.21.57

Lip plumper
Enorm populair op dit moment: de lip plumper. Een soort martelwerktuig dat je lippen vacuüm zuigt. Het resultaat? Vollere en dikkere lippen à la Kylie Jenner. Maar het kan ook flink fout gaan. Denk aan bizar dikke, bloedende en blauwe lippen. No, thank you.

Schermafbeelding 2015-05-06 om 19.30.54

Freckle Pencil
Geen sproetjes? Maar wel altijd al willen hebben? Ach, dan zet je toch een paar stipjes op je gezicht met een potloodje! Een speciaal potloodje wel te verstaan: een Freckle Pencil, specifiek bedoeld om sproetjes te faken. Tja. Een freckle pencil is onder andere te koop bij Topshop, Sephora en & Other Stories.

Schermafbeelding 2015-05-06 om 20.19.58

Bacon parfum
Bacon it’s good for me. Een bekende uitspraak uit een YouTube filmpje. De makers van dit parfum hadden vast gedacht dat ze daar iets mee moesten doen. Want, jawel, er bestaat parfum met de geur van bacon! Kan je de hele dag lekker ruiken naar knapperig stukjes vlees. Vast onweerstaanbaar voor mannen 😉 waarom bestaat dit? WAAROM?!

onderkin-trainer

Onderkin trainer
We trainen onze benen, billen en buik. Dus waarom ook niet onze kin? Want er bestaat een heuse onderkin trainer! Met twee minuten per dag oefenen zou je jouw onderkin flink kunnen verminderen. Geloof jij het? De onderkin trainer (inclusief tasje) kan je via deze Nederlandse webshop bestellen.

 

Plaats een reactie