Nail Art: 3x Najaar Nageltrend Ideeën

Het najaar komt eraan en wij kunnen niet wachten! Daarom delen we vandaag vast 3x Najaar Nageltrend Ideeën voor het nieuwe seizoen. Lees snel verder en ga in style de komende koude maanden in!

Najaar Nageltrend

Onze favoriete Najaar Nageltrend? Een diepe rood of een glanzende zilver…

 

Red Nails

Een klassieke red nail is altijd goed… Haal je favoriete rood maar weer tevoorschijn of schaf een nieuwe aan, want red is here to stay!
DSCN3201

 

Silver/Metallic (+Swans!) Nails

Yes, we love the metallic look! Ga dit nieuwe seizoen in met een paar fashionable and amazing silver nails. Helemaal met de nieuwe trends meegaan? Kies dan voor een creatief zwaantje op je zilveren nagels! Eenvoudig te maken met een Nail Art kwastje of door een klein zwaantje op papier te maken en vervolgens op je nagels te lakken.

DSCN3184
DSCN3146

Animal Nails

Animal print is altijd een goede go-to style. Combineer deze print met een mooie klassieke rood of een amazing silver. Deze look is eenvoudig te creëren met een zwarte Nail Art pen (of gewoon een zwarte lak en een dun kwastje of satéprikker), een goudkleurige lak en een classic red. Probeer ook eens een Animal Nail Art Look met afwisselende rode+animal nagels en zilveren nagels!

 

dscn3151

 

De nagellak

Voor deze verschillende looks gebruikten wij de volgende nagellak soorten:

  • French Manicure Top Coat van Kruidvat
  • Een gouden Nail Art Pen
  • ‘Spaceshift’ Metallic nagellak van New York Color
  • ‘Passion’ nail polish van H&M
  • Zwarte Long Lasting Nail Polish van Hema

DSCN3144

 

Tip

  • Creëer eenvoudig een fashionable Nail Art look met je favoriete nagellak en een stukje papier. Teken bijvoorbeeld zo klein mogelijk zwanen op een dun stukje papier. Knip de zwanen vervolgens uit met een klein knutsel schaartje en lak je nagels. Plaats de kleine zwanen met een pincet op je gelakte nagels en maak het helemaal af met een extra laagje top coat!

Plaats een reactie