Spring Cleaning! 3 items om je make-up te organiseren

Spring has sprung en de lentekriebels zijn weer volop aanwezig! Zo is ook de tijd voor Spring Cleaning weer aangebroken. We doorzoeken onze kasten en halen de lente weer in huis. Om je op weg te helpen met de grote schoonmaak vandaag drie items om je make-up perfect te organiseren. Ideaal voor een fris lente gevoel!

Spring Cleaning: Drie items om je make-up perfect te organiseren 

 

Compactor opbergbox voor cosmetica met 2 lades

Deze organiser met twee lades is perfect als je alle make-up items graag tentoonstelt. Ideaal om je dagelijkse make-up in te bewaren en gemakkelijk te gebruiken door de doorzichtige kunststof. Bewaar deze opbergbox in de badkamer of slaapkamer en geniet van een georganiseerde make-up tafel. Shop deze organiser voor €14,99 bij Xenos.

 

 

Lippenstift Organiser Wall Unit

Deze ‘Lippenstift Organiser Wall Unit’ is perfect voor de echte lipstisck addict! Organiseer je favoriete lipsticks in een winkelmanier en plaats ze in deze luxe Lippenstift Organiser. Helemaal perfect als je graag investeert in de iets duurdere lipsticks. Het exemplaar hieronder is te shoppen bij Etsy voor €63,40. Leuk voor jezelf, maar ook zeer geschikt als cadeau of als do it yourself project. Happy Organising!

 

 

Make-up houder

Deze make-up houder is ideaal voor in een lade! Plaats twee of drie van deze luxe houders naast elkaar en organiseer al je kwasten, oogschaduws, lipsticks, lipbalms etc. in één houder. Deze make-up houders zijn te koop bij verschillende winkels, zoals Action voor €2,99 of online bij Xenos voor €6,99. Ook verkrijgbaar in een kleinere versie voor je lipsticks of lipbalms. Veel make-up in je bezit? Vul dan een lade met een aantal van deze houders voor de perfecte georganiseerde la! Bovendien blijven je make-up items en kwasten zo ook langer schoon.

 

Shop je favoriete items en creëer zo tijdens je ‘Spring Cleaning’ de perfecte georganiseerde plek voor je beauty & make-up rituelen.

Plaats een reactie