Mijn favoriete vloggers van dit moment #2

Steeds minder ben ik achter de “echte tv” te vinden. Des te meer kijk ik steeds vaker een leuk YouTube-filmpje als ik bed lig of ik mij verveel in de trein. Vlogs zijn vooral favoriet en ik heb dan ook een lijstje met favoriete vloggers die ik elke dag even bij langs ga. Al eerder deelde ik op Lifestyle Journal mijn favorieten op YouTube, maar de afgelopen tijd is mijn smaak een beetje veranderd. Dus vandaag: een nieuw lijstje met mijn favo vloggers van dit moment. 

Yara Michels. De super leuke Yara ken je misschien wel van haar oude blog This Chick Got Style. Nu runt ze de succesvolle site Chapter Friday (aanrader!) en maakt ze daarnaast regelmatig filmpjes voor YouTube. Ze vlogt ook zo nu en dan en die filmpjes zijn echt leuk om te zien. Tara is een super lief en enthousiast persoon die ook nog heel eens leuk kan vertellen. Yes, like!

Queen of Jetlags. Nog een blogger in dit rijtje! Noor van Queen of Jetlags doet haar (blog)naam eer aan. Regelmatig neemt ze je mee op reis in haar vele vlogs. Op dit moment reist ze samen met haar man en schattige baby door Amerika. En hee, wat is er nou leuker dan leuke reisvlogs kijken?! Laat je bovendien inspireren door Noor’s leuke kledingstijl.

De Huismuts. Deze kersverse moeder laat je zien hoe het echte leven er aan toe gaat. En nee, dat leven hoeft heus niet alleen met speentjes, flesjes en spuugdoekjes gevuld te zijn. Rachel, a.k.a. de huismuts, gaat gewoon gezellig nog naar festivals, etentjes en leuke lunchdates. Heerlijk nuchtere vlogger met een super leuke woonsmaak.

Sanny zoekt Geluk. Sanny’s opdracht op YouTube is heel duidelijk: antwoord zoeken op de vraag wat nou geluk of gelukkig zijn betekent en hoe je dat kan bereiken. Dat Sanny daar veel mee bezig is, kan je wel merken aan haar sprankelende persoonlijkheid. Wat een leuk, vrolijk en gezellig mens is zij, zeg! Van haar leuke vlogs wordt je dus meteen al vrolijk en geinspireerd.

Hans en Sifra. Hans en Sifra zijn een jong (getrouwd!) stelletje die samen met hun hond Charlie in hun leuke DIY-huisje wonen. Samen zijn ze super handig en creatief en pakken ze het ene na het andere project aan. Naast het klussen en werken door vloggen ze elke dag. Leuk om hun dagelijkse leven te volgen! DIY-inspiratie en lekkere recepten (ze kunnen ook nog eens lekker koken) gegarandeerd!

Anna Nooshin. Moet ik nog meer zeggen om haar te introduceren? Ze wordt op dit moment echt populairder met de minuut. Ze wordt jurylid bij HNTM, ze doet mee aan Expeditie Robinson, presenteert RTL Boulevard, runt de succesvolle website NSMBL en vlogt daarnaast ook nog dagelijks. Kijk dus mee naar naar drukke leventje en naar haar geweldige stijl.

Plaats een reactie