Favoriete Fashiontrend: The Choker

Vaak is het even afwachten of trends ook meegaan naar het volgende seizoen, maar voor The Choker is dit gelukkig het geval. Vooralsnog is deze trend here to stay…and we love it! Ook deze trend shoppen? lees dan snel verder, want wij kiezen de mooiste chokers voor je uit. Happy Shopping!

Chokers 2

De mooiste chokers op een rij… Kies voor een kort, klassiek exemplaar of voor een fashionable dubbele choker!

 

1. Korte Fluwelen Choker – H&M

Deze korte choker van H&M is in lengte verstelbaar! De choker is gemaakt van fluweel en heeft een vlindervormige gouden sieraad eraan hangen. Shop de choker hier (€2,99).

1

 

2. Set Chokers – Zara

Twee voor de prijs van één! Deze twee chokers van Zara met sterren zijn perfect voor het najaar… Combineer met een mooie top en een paar thigh-high boots and you’re good to go! Deze set chokers koop je hier (€12,95

2

 

 

3. Gucci Embellished Grosgrain Collar

Een iets duurder exemplaar van Gucci. Deze unieke choker is van de najaar collectie en is perfect voor komende seizoen! Shop de choker hier (€145).

3

 

4. Set van Twee Chokers met Glanzende Bloemen – Zara

Wissel je graag je sieraden af? Dan is dit setje iets voor jou! Deze twee chokers van Zara zijn totaal verschillend, maar zijn beiden even mooi. Shop het setje hier (€17,95).

4

 

5. Stella McCartney Gold-plated Choker

Dit exemplaar van Stella McCartney is pretty expensive, maar tegelijkertijd ook heel mooi… Deze Gold-plated Choker geeft je een layered look en gaat goed samen met een blazer of pakje. Shop het exemplaar hier (€350).

5

6. Calvin Klein Choker Scent

Dit nieuwe zilveren exemplaar van Calvin Klein is perfect voor een evening out. Draag met een mooie lange evening dress voor een chique, fashionable look. Shop het exemplaar hier (€120).

6

 

7. Set van Drie Gecombineerde Chokers – Zara

Draag in een set of draag ze apart! Deze set van Zara geeft je de mogelijkheid om verschillende looks te creëren. Shop deze set hier (€12,95).

7

 

8. Dannijo Vix Velvet, Silver-plated and Swarovski Crystal Choker

Weer een iets duurder exemplaar: deze choker van Dannijo is rose-kleurig en het hangertje is bedekt met Swarovski kristallen. Shop deze crystal choker hier (€100).

8

 

En nog een extra favoriet, die helaas momenteel is uitverkocht:

Fluwelen Combi-Choker – Zara  (€9,95)

extra

Plaats een reactie