Lunch to-go: 6 musthave lunch gadgets

Een gezonde lekkere lunch meenemen is soms lastiger dan je denkt! Ten eerste kost het bedenken/uitkiezen van een lunch al veel tijd, ten tweede moet je alle ingrediënten ook nog eens in huis hebben en ten derde is het lastig om de perfecte gadgets te vinden. Van 100 verschillende bakjes in je tas word je namelijk ook niet blij… Daarom delen we vandaag 6 musthave lunch gadgets voor de perfecte lunch to-go. Enjoy!DSCN9453

 

1. De saladebeker: Als je nog nooit van de saladebeker hebt gehoord dat gaat er een hele wereld voor je open: een beker+bestek+dressing bekertje. Maak een heerlijke goedgevulde salade klaar een dag van tevoren (past goed veel in!), neem je favoriete dressing mee en geniet van een heerlijke salade tijdens lunchtijd!

2. De waterfles: De perfecte waterfles voldoet aan verschillende eisen en is lastig te vinden. Toch liep ik er een paar weken geleden zowat tegenaan in de Ikea! Deze waterfles is stevig, van stevig plastic, lekt niet en kan gevuld worden met maar liefst 600 ml…

En als je iets verder wilt gaan dan de basic waterfles is er altijd nog een met citruspers of fruitinfuser, zoals hier op bol.com

3. De lunchtrommel: Als je graag een gezonde, gevarieerde lunch meeneemt zijn er een aantal dingen waar je nut bij hebt: een vork, een grote trommel en verschillende vakjes. Alles in één trommel is immers veel beter dan verschillende losse bakjes in je tas. Op het moment is er een perfecte broodtrommel te koop bij Zeeman met bestek en drie vakken+een tussenschot (een echte aanrader!). Maar ook deze broodtrommel is handig voor een lekkere lunch to-go.

4. De snackdoosjes: Verse komkommer? Lekkere amandelen? Stukjes fruit? Allemaal dingen die we maar al te graag meenemen naar werk, maar wat niet altijd lukt door gebrek aan ruimte (of fruit). Wissel daarom af en gebruik een mix van zakjes, bakjes en fruitdoosjes. Tegenwoordig zijn er perfecte kleine snackdoosjes die stevig zijn en waar genoeg inpast. Probeer ze eens uit en zie het voor jezelf!

5. De lunchbeker: Een lekkere smoothie meenemen naar lunch? Dan is het natuurlijk belangrijk dat deze niet lekt en tegelijkertijd niet teveel ruimte inneemt in je tas (en er ook nog degelijk uitziet). De Hema lunchbeker is hier een goed voorbeeld van: verkrijgbaar in een chique grijs, vaatwasbestendig en lekt niet. Wat wil je nog meer..?

6.  Het mueslibakje (Breakfast to-go): De Breakfast to-go beker is niet alleen ideaal voor ’s morgens, maar ook voor tijdens de lunch. Gebruik de verschillende bakjes voor fruit, muesli en yoghurt of haal het binnenste bakje eruit en neem alleen wat vers fruit mee. DIt bakje is multifunctioneel en gewoon heel handig om in huis te hebben. Een echte lunch to-go musthave!

 

Tip:

De goedkoopste, leukste en handigste gadgets vind je vaak bij winkels als Blokker, Zeeman, Action, bol.com, Hema of Ikea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie