Challenge: Beach Body Workout

De zon komt langzaam weer tevoorschijn en de zomer is in aantocht. Hoogste tijd dus om te werken aan je beach body. Misschien heb je moeite met volhouden of het vinden van motivatie. Daarom doen we bij Lifestyle Journal lekker met je mee! Lees snel verder and get into shape met de hulp van healthy food, youtube en doorzettingsvermogen.

 Kies één van de volgende 6 Youtube video’s, zoals een yoga of dance workout, en werk iedere dag ongeveer 30 minuutjes aan je Beach Body. Good luck en tot over een maand!

 

1. Yoga Workout van Fitsugar

Deze Workout is perfect als je al wat meer bekend bent met een yoga workout. Probeer voor een maand en werk aan een Ultimate Bikini Body!

 

2. 30 Day Yoga Challenge van DoYouYoga

Deze tweede yoga challenge is perfect voor iedereen, dus ook als je totaal niet bekend bent met yoga. Probeer uit en werk meteen aan je Beach Body!

3. The Tracy Anderson Method

Skip door deze Workout video heen en kijk of het iets voor je is. Het is belangrijk dat je een video kiest die voor jou werkt en waar je ook plezier bij hebt. Op zoek naar een goede workout inclusief motivatie? Dan is deze methode iets voor jou de komende maand!

 

4. Jillian Michaels 30 Day Shred

Als je klaar bent om er tegenaan te gaan dan is Jillian Michaels your woman! Begin met level 1 voor de eerste tien dagen, level 2 voor de volgende tien en level 3 voor de laatste tien. Houd vol, combineer met clean eating en een Beach Body gegarandeerd!

 

5. Julianne Hough Dancing Workout

De Workouts van Julianne Hough zijn leuk, leerzaam en effectief! Verbeter je dance moves en lichaam tegelijk en voor je het weet heb je net zo’n lichaam als de dancing with the stars ster!

 

6. Last but not least: de workouts van Fitgirlcode

Begin aan deze Booty Challenge voor komende maand of kies een andere workout van Fitgirlcode die het beste bij jou past. And don’t forget to have fun!

 

 

 

Plaats een reactie