De 5 leukste interieurblogs

Je hebt op Lifestyle Journal al een rijtje met de leukste websites, lifestyleblogs en YouTube-kanalen voorbij zien komen. Dit keer de beurt aan de interieurblogs: leuk om naar te kijken en om inspiratie mee op te doen. Daar gaan we!

Schermafbeelding 2015-06-28 om 22.15.18
Interior Junkie
Mijn absolute favoriet en toevallig ook van Nederlandse bodem: de blog Interior Junkie van Elisah Jacobs. Je vindt op deze website veel binnenkijkers (lekker ongegeneerd gluren bij de buren!), hotspots en leuke interieurposts om inspiratie mee op te doen. ‘I like my money right where I can see it: in my interior’. Yep, that’s right Interior Junkie! Daar houden we van. 

Schermafbeelding 2015-06-28 om 22.19.45

Apartment Therapy
Wellicht één van de grootste en bekendste interieurblogs van de VS: Apartment Therapy. Deze blog is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in de interieurwereld. Op Apartment Therapy kan je vooral veel klus- en verbouwtips, binnenkijkers, DIY’S vinden. Het leuke aan deze blog is, is dat de stijl heel gevarieerd is. Je ziet alles voorbij komen. Een site waar je dus zeker iets leuks voor jezelf kan vinden!

Schermafbeelding 2015-06-28 om 22.27.11

Roomed
Roomed.nl moet je eigenlijk zien als een online interieurmagazine met een manusje-van-alles. Hotspots, bizarre huizen en leuke items voor jouw huis (of kamer).Voor al het interieur nieuws en inspiratie ben je bij de Nederlandse website Roomed bij het juiste adres.

Schermafbeelding 2015-06-28 om 22.30.40

Decor 8
Decor 8 is de blog van Holly Becker, schrijfster en styliste. De focus van deze website ligt vooral op interieur en design, maar ook voor leuke lifestyle posts kan je bij Decor 8 terecht. Een speelse site met creatieve artikelen!

Schermafbeelding 2015-06-28 om 22.36.09

SF Girl By Bay
Tot slot een interieurblog voor de bohemian liefhebbers onder ons. Als deze stijl helemaal jouw ding is, dan vindt je SF Girl By Bay vast een leuke blog. Editor van deze site, Victoria Smith, blogt vanuit San Francisco (vandaar SF Girl!) over dit Ibiza-achtige stijltje. Veel groen, hout en sfeer dus. Hallo vakantie gevoel!

 

 

 

Plaats een reactie