DIY Room Ideas

Schilderijtjes, posters of lijstjes kopen kunnen we allemaal. Toch is er een veel simpelere, leukere en betere manier: Do It Yourself! Of in de woorden van Young-ha Kim: “Be an artist, right now!” Maar voor de niet zo creatieve mensen onder ons zelf kopen en ophangen mag natuurlijk ook…

Hieronder 5 DIY room ideas:

1. Kies voor een portret of poster om je kamer helemaal af te maken. Ga bijvoorbeeld zelf een middagje aan de slag met verf, pastels of potloden. Of kies voor de simpelere manier en bestel een leuke poster in de tinten van je interieur.

DSCN5794

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. In de style van de prachtige gedecoreerde kamers uit de serie Gossip Girl: teken, knip uit en verf deze leuke vlinders zelf (en plak ze op de muur met posterbuddy’s). Niet zo creatief? Koop deze vlinders gewoon online!

DSCN5798

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Een schilderij van je icoon, favoriete acteur/actrice of ander persoon. Schilder lekker zelf aan de hand van je beste foto, laat voor je maken of kies er één uit als poster of schilderij online

 DSCN5800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 4. Slaapkamer in de thema van een stad of land? Maak een leuk bordje van bijvoorbeeld Paris, Londen of New York. Super easy om zelf te maken (of te bestellen). Maak met zwarte verf de plaatsnaam/letters en verf een dunne laag witte verf eroverheen. Het resultaat? Een mooi authentiek kunstwerk aan de muur!

DSCN5801

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 5. Wat is er meer motiverend dan een inspirerende tekst aan de muur?! Bedenk je eigen quotes, maak na of koop zelf. Leuk voor aan de muur, boven je bed of in een lijstje. Be inspired!

DSCN5804

 

 

 

Plaats een reactie