Dit zijn de beste hybride auto’s van 2023

Als je gaat kijken voor een nieuwe auto, kun je eigenlijk bijna niet meer om hybride auto’s en elektrische auto’s heen. Veel fabrikanten en merken hebben al aangegeven dat ze van plan zijn om te gaan stoppen met het produceren van nieuwe benzineauto’s. Wil je echt een nieuwe auto, dan is de kans dat het een hybride auto wordt dus erg groot. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe auto te kopen of te gaan leasen en wil je graag voor een hybride model gaan? In dit artikel zetten we de beste hybride auto’s van 2023 voor je op een rij!

De Renault Espace 2023: Comfortabele familieauto 

Als je op zoek bent naar een familieauto die veel comfort biedt, dan is de Renault Espace 2023 wellicht interessant voor jou. De eerste versie van de Espace verscheen al in het jaar 1984, maar dit jaar bracht Renault hier een mooie hybride versie van uit. Het is een veelzijdige hybride auto die maar liefst 777 liter aan ruimte voor bagage biedt naast zitplaatsen voor 5 of 7 personen, afhankelijk van welke uitvoering je kiest. Een ideale auto voor een vakantie met het hele gezin dus. De Renault Espace 2023 is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes op het gebied van veiligheid en rijassistentie. Je komt dus niets te kort tijdens een langere reis. 

De Audi A3 e-tron: Luxe hybride auto 

Wil je graag een hybride auto in het luxere segment? Dan is de Audi A3 e-tron een goede keuze. Het is een plug-in hybrid, dus je kunt de auto eenvoudig thuis of op kantoor opladen. Het bereik van het hybride model van Audi heeft een totaal bereik van 4000 kilometer waarvan tot 67 kilometer volledig elektrisch. Het model is ook te krijgen als mild hybrid als je liever een auto hebt zonder kabel. Een mild hybrid laadt zichzelf op met de wrijving die ontstaat tijdens het rijden, waardoor je veel zuiniger rijdt dan met een benzineauto. Het gemiddelde verbruik van de Audi A3 e-tron is 1 op 100!

De Volkswagen Golf GTE: Sportieve hybride auto 

Ten slotte is er ook nog een auto die de beste keuze is als je op zoek bent naar een sportief hybride model, namelijk de Volkswagen Golf GTE plug-in hybrid. De standaarduitrusting van dit model is al erg rijk aan functies en comfort en je geniet van een zeer laag brandstofverbruik van gemiddeld 1 op 111 kilometer. Het bereik van de hybride GTE is gemiddeld 4440 kilometer in totaal, waarvan 71 kilometer volledig elektrisch. Daarnaast is de Golf GTE natuurlijk een echte klassieker en is het voor de echte liefhebber een mooi alternatief om hem in hybride versie te rijden. 

Plaats een reactie