Huishoudelijke mededeling: Ik stop met Lifestyle Journal

25 januari 2015. Dat was de dag dat Lifestyle Journal werd geboren. Al een tijdje liepen Sarah en ik met het idee rond om samen een blog te starten. In die ene wintermaand was het dan eindelijk zover: we werden lifestyle-bloggers! Na anderhalf jaar met heel veel plezier aan Lifestyle Journal gewerkt te hebben, is er, helaas, een nieuwe tijd aangebroken: ik stop met Lifestyle Journal.

“Waarom?”, zal je je misschien afvragen. Eigenlijk is die reden gemakkelijk te benoemen. De afgelopen tijd heb ik het simpelweg te druk gekregen om leuke, kwalitatieve en interessante content voor Lifestyle Journal te creëren waar ik mij volledig ik kon vinden. Sarah en ik begonnen met Lifestyle Journal als een leuke hobby om naast onze studie Journalistiek te doen. Maar door mijn nieuwe studie aan de universiteit en ander journalistiek werk lukt het niet meer om genoeg kwaliteit te leveren voor de blog. En dat was voor mij het moment om er, jammer genoeg, mee te stoppen.

Ik vind het heel jammer om na anderhalf jaar niet meer dagelijks voor Lifestyle Journal te bloggen en niet meer met mijn lieve partner-in-crime Sarah samen te werken. De afgelopen anderhalf jaar hebben we samen zoveel geleerd over het draaiende houden van een blog, het schrijven van artikelen en over de technische “achterkant” van een site. Daarom kijk ik met heel veel plezier en liefde terug op mijn tijd bij Lifestyle Journal.

Maar niet getreurd! Mijn vertrek betekent niet dat Lifestyle Journal niet meer blijft bestaan. Want Sarah blogt nog wel door! Dus je kan nog dagelijks onze haar (zo gek om dit te zeggen!) blog bezoeken voor de allerleukste lifestyle-artikelen.

Ik wens je nog heel veel leesplezier op Lifestyle Journal en ik bedank je voor het volgen en lezen van de blog!

Plaats een reactie