Karlijns Photo Diary – week #12

Vrolijk Pasen! Het is weer tijd voor het wekelijkse Photo Diary! Ik was afgelopen week bezig met school, ging een paar keer naar Groningen en was lekker aan het bakken. Kijk mee!

FullSizeRender

Maar eerst weer terug naar vorige week zondag waarop ik deze lekkere scones en een sapje at. Easy like sunday morning. 

FullSizeRender[1]

De volgende dag was ik weer druk bezig met een onderzoeksproject voor school. Voor het onderzoek moeten we een aantal kranten helemaal uitpluizen en dat kost nogal wat werk en flink veel tijd. Aan de bak dus!

FullSizeRender[3]

De ExtraLekker viel in de brievenbus! Tijdens mijn laatste stagedagen maakte ik nog een productie voor dit culinaire tijdschrift. Leuk om nu eindelijk het resultaat te zien!

FullSizeRender[4]

Woensdag had ik weer, net zoals altijd, bootcamp-training. En man oh man, de les was zwaar. HEEL ZWAAR. Ik heb nog nooit zo’n heftige training gehad. Dus daar moest ik even van bijkomen met een warm bad achteraf, haha.

FullSizeRender[5]

Ik lunchte laatst met zoete aardappelblokjes uit de oven. Zo lekker! En ook redelijk gezond. Het is althans gezonder dan een gewone aardappel.

FullSizeRender[6]

’s Avonds ging ik weer eens naar Groningen om gezellig met vriendinnen te eten. Als toetje hadden we deze Mona chocolate chip cookie pudding. Lekkah!

FullSizeRender[7]

Vrijdagochtend ging ik met een vriendin naar de V&D aangezien ze de deuren nog voor een keertje open deden en er een grote uitverkoop was. Maar oh man, we hadden niet verwacht dat er zo veel mensen zouden zijn. We stonden uiteindelijk zo’n anderhalf uur in de rij voor de kassa… je moet wat voor de kortingen over hebben haha!

FullSizeRender[8]

Daarna vertrokken we naar de bieb om daar gezamelijk aan school te werken.

FullSizeRender[9]

De volgende dag zat ik weer in de trein naar… Groningen! Wat een verrassing. Maar wat een heerlijk weer was het, zeg! Daar word ik dus héél blij van. Laat die lente-dagen maar komen!

FullSizeRender[10]

Ik lunchte samen met m’n zus bij een tentje dat we nog niet kenden: Bakkerij Blanche. Echt een super leuke plek! Echt een aanrader. Het eettentje en tevens bakkerij ziet er niet alleen mooi uit, maar het eten dat ze serveren en verkopen is ook nog eens super lekker. Dus als je een keer in Groningen bent, moet je hier zeker een kijkje nemen.

FullSizeRender[11]

Daarna shopten we nog even en kwam ik onder andere deze leuke schoenen van Maruti tegen. Ik kende het merk niet, maar ik ben inmiddels al helemaal fan!

FullSizeRender[13]

Weer terug in de trein richting huis… ik kocht nog een leuk kookboekje bij Sissy Boy.

FullSizeRender[14]

En er ging ook een zakje macarons van Bakkerij Blanche mee naar huis! En ze smaakten errrrrg goed.

IMG_0694

En we zijn weer bij zondag aangekomen: happy Easter! 

FullSizeRender[15]

Ik was gisteravond al bezig met deze cheesecake voor Pasen. Nu kon er eindelijk van gegeten worden! En ook al zeg ik het zelf, maar het resultaat mag er wezen, toch?! Het is een ricotta-cheesecake met rode vruchten. Woensdag kan je het recept ervan verwachten!

FullSizeRender-2

’s Avonds gingen we heel kneuterig en burgerlijk gourmetten. Heerlijk, ik houd ervan.

Tot volgende week! 

 

 

Plaats een reactie