Shopping Challenge: Tweedehands Winkelen

Winkelen is voor de meeste meiden erg leuk en vaak een favoriete hobby of addiction. Toch is winkelen niet altijd zo goed voor de bankrekening. Onze kast puilt vaak uit en de meeste kleren zijn helaas niet helemaal onze style. Daarom vandaag een nieuwe challenge en addiction om zowel je winkelmomentje als je bankrekening beiden wat positiever te maken. Lees snel verder en doe mee met deze nieuwe Monday Challenge: Tweedehands Winkelen.

Tweedehands Winkelen. Vier Tips:

 

 

1. Tweedehands Designer Items Shoppen

Designer items zijn vaak een goede investering. Deze kleren zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee, maar ze zijn natuurlijk ook vrij prijzig! Daarom shoppen we onze designer items graag tweedehands. Twijfel je over de echtheid? Koop je items dan via een speciale designer tweedehands site, zoals The Next Closet.

 

2. Goedkoop je Favoriete Merken Shoppen

Fan van bijvoorbeeld Zara, River Island of H&M? Neem dan eens een kijkje online voordat je iets besteld, want deze merken zijn ook gemakkelijk tweedehands te shoppen! Kijk bijvoorbeeld op de site van United Wardrobe voor leuke fashion items in nog een prima staat. Bovendien is de prijs al inclusief de verzendkosten!

 

3. Vintage Unieke Items Shoppen

Liever iets meer VIntage/Unieke items shoppen? Neem dan eens een kijkje bij een tweedehands winkel bij jou in de buurt! Deze items zijn vaak uniek en voor een paar euro hangen ze al in jouw kast. Op vakantie in het buitenland? Ga dan altijd even bij deze winkeltjes langs voor de leukste en goedkoopste deals.

 

4. Specifieke items goedkoop shoppen

Opzoek naar een specifiek paar laarzen of een specifiek kledingitem? Doe dan eerst research, want grote kans dat dit item ergens tweedehands te koop staat. Opzoek naar een paar Hunter Boots? Kijk dan bijvoorbeeld eerst even op Marktplaats voor een goede deal.

Happy (Tweedehands) Shopping!

Plaats een reactie