4 Beauty Problemen voor Meiden met een Bril

Een bril dragen we meestal in de zomer (zonnebril), maar genoeg meiden verlaten dagelijks standaard het huis met dit fashion item. En dit brengt natuurlijk weer nieuwe beauty problemen met zich mee… Klinkt bekend? Lees dan maar met ons mee voor deze 4 Beauty Problemen voor meiden met een bril.

Beauty Problemen voor Meiden met een Bril:

Te veel Vs. te weinig make-up

Oogmake-up wordt een hele challenge wanneer we een bril dragen. Vooral wanneer we kiezen voor een ingewikkelde eye tutorial. Onze minuten gespendeerd aan het aanbrengen van onze oogmake-up zijn al snel verspilde tijd wanneer onze natural look binnen no-time verdwijnt of onze smokey eye iets te smokey lijkt door onze bril. Bovendien helpt het ook niet echt mee wanneer je wimpers met een mooi lang laagje mascara non-stop tegen je glazen aankomen. Al snel heb je als brildragen standaard een make-up tasje of een spiegeltje in je tas voor dit soort problemen 😉 (probleem #5: extra zware tas)

Extra kosten

Iets extra’s aan je uiterlijk doen? Voor de brildrager zijn er helaas niet zoveel keuzes… Zo kiezen we sneller voor een nieuwe bril, dan voor een nieuwe mascara wanneer we iets willen veranderen aan ons uiterlijk. Helaas is een nieuwe bril ietsjes duurder dan een make-up item (en met iets bedoelen we flink duurder!). Daar gaat ons spaargeld…

Extra huidproblemen

Yep, die bril de hele dag op je gezicht is niet altijd zo goed voor je huid… Gecombineerd met warmte & zweet is je huid al helemaal niet meer happy, waardoor je iedere avond weer extra goed moet reinigen om je huid in goede staat te houden.

Make-up op je brilglazen

De natuurlijk elementen werken helaas ook niet mee… Regen en wind zorgen er al snel voor dat onze mascara en onze lipgloss (yep, via ons haar) ook onze glazen vinden in plaats van op ons gezicht blijven. Make-up verwijder doekjes (& brillendoekjes) zijn dus een echte must.

Gelukkig zijn er altijd nog lenzen 😉

Plaats een reactie