De Vijf Mooiste Fitbit Alta Bandjes

Als je eenmaal een Fitbit Alta hebt aangeschaft draag je deze armband waarschijnlijk iedere dag. Het is dan ook extra fijn om je look af en toe eens te veranderen. Daarom vandaag de Drie Mooiste Fitbit Alta Bandjes, zodat je iedere dag kunt genieten van je favoriete sporthorloge. Lees snel verder voor onze vijf favorieten. Happy Shopping!

De Vijf Mooiste Fitbit Alta Bandjes

 

Fitbit Alta Siliconen Strap Band

De Fitbit Alta komt meestal met een standaard zwart bandje met drukknopen. Helaas kan het zijn dat je armband na een tijdje af en toe van je arm valt, omdat het bandje te zwak wordt. Daarom is dit bandje de perfecte oplossing! Nog steeds in het klassieke zwart, maar deze keer met een strap band 😉 Shop deze Siliconen Strap Band hier voor €16,95.

 

 

 

Fitbit Metaal – Goud Bandje

Draag je je Fitbit eigenlijk ieder moment van de dag en de hele week? Dan is dit bandje perfect voor jou! Ideaal voor een nette gelegenheid. Dit goudkleurige bandje geeft je Fitbit een fashionable & chique look. Shop dit bandje hier voor €139,32.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitbit Lederen Blauwe Band

Je bandje graag aanpassen naar jouw dagelijkse mood of style? Dan is dit blauwe bandje iets voor jou. Dit leren bandje heeft een stevige sluiting en is perfect om je standaard zwarte bandje eens mee af te wisselen. Klik hier om deze band zelf te shoppen voor €39,95.

 

 

 

Fitbit Rose Goud Metalen Armband

Ook deze band is perfect als je voor een wat meer chiquere look wilt kiezen. Het is een chain bandje en deze band is perfect voor een mooie, chique uitstraling. Shop deze metalen armband hier zelf voor €59,95.

 

 

 

Fitbit Lederen Roze Dubbele Band

Graag een iets ander design dan het typische Fitbit bandje? Probeer dan eens dit roze lederen bandje met dubbele lus! Dit bandje zelf shoppen? Klik dan hier en koop dit mooie roze bandje voor €39,95.

Plaats een reactie