Aanrader: Rimmel London Super Gel Nagellak

We zijn altijd op zoek naar een mooie nagellak die ook nog eens lang blijft zitten. Too good to be true? Deze week hebben we een nagellak gevonden die wel erg dichtbij komt naar wat we zoeken: De Rimmel London Super Gel Nagellak! Bovendien komt de nagellak ook nog eens in hele mooie kleuren. Lees snel verder en probeer deze aanrader eens zelf!

Rimmel London Super Gel Nagellak

Deze nagellak van Rimmel London is net zoals de andere nagellak van het merk verkrijgbaar in allerlei fashionable kleuren. Ik testte een lichtblauwe en een lichtroze nagellak van dit merk (hier meer over hieronder). De Rimmel London Super Gel Nagellak is, zoals de naam al weggeeft, een super gel. Deze lak blijft extra lang zitten en is op een eenvoudige wijze aan te brengen. Zo kun je gemakkelijk thuis een Gel Nagellak gebruiken, zonder allerlei andere accessoires te moeten aanschaffen.

2 Stappen

Deze Rimmel London Nagellak werkt met twee stappen. Stap 1: de kleur. Je begint met de nagellak in je favoriete kleur en brengt een eerste laag aan. De nagellak is makkelijk in gebruik en door het brede kwastje kun je gemakkelijk de hele nagel netjes lakken (dit kan nog wel eens lastig zijn). Vervolgens gaan we verder met stap 2: de transparante topcoat. Maak je nagels af met dit beschermende laagje en geniet van perfecte gelakte nagels van salon kwaliteit…

Dit is de meest langdurige nagellak van Rimmel London tot nu toe en dat merk je al snel als je de nagellak zelf probeert. Zelfs zonder stap twee, en een dubbele laag bij de eerste stap, blijft de nagellak gemakkelijk een week zonder beschadigingen zitten. Zelfs als je veel met je handen bezig bent is dit de ideale nagellak. Je lakt één keer en je bent klaar voor de komende dagen. Aanrader!

 

Favorieten: Angel Wing & Blue Babe

Voor deze review testte ik de volgende kleuren: Angel WIng (de roze lak) en Blue Babe (de blauwe lak). Twee opvallende kleuren die beide erg lang bleven zitten. Op zoek naar een leuk kleurtje voor de lente? Ik raad deze twee aan 😉

Plaats een reactie