Challenge: doe iedere dag een workout

In een jaar gaan we vaak door verschillende fases heen, zodat we er achter komen wat het beste voor ons werkt. Daarom vandaag deze nieuwe challenge: doe iedere dag een workout. Wanneer ik dit zelf namelijk doe, voel ik mij het beste en haal ik het meeste uit mijn dagen. Lees snel verder voor de tips. Good luck!

Iedere dag een workout:

Door iedere dag een kleine workout te doen (je hoeft echt niet iedere dag naar de sportschool) begin je de dag vaak goed en krijg je meer energie en meer zin om het meeste uit je dag te halen. Nieuwsgierig of dit ook voor jou werkt? Doe dan deze week mee met deze challenge en doe iedere dag een workout. Om je even op weg te helpen hieronder een paar van onze beste tips. Good luck & enjoy your workout!

Download een Workout App

Van Fitstar tot Runkeeper, zoek voor een app die voor jou werkt! Als je een Fitbit in huis hebt raden wij Fitstar aan. Als je hardlopen leuk vindt, probeer dan eens een hardloop app, zoals Runkeeper. En als je gewoon een mini-workout wilt proberen neem dan even een kijkje op YouTube.

Begin/eindig je dag met een workout

Begin je dag met een kleine workout van ongeveer 17 tot 30 minuten en voel je vol energie en goed in je vel. Geen tijd of zin om ’s morgens aan een workout te beginnen? Sluit dan je dag af met een flinke yoga sessie of een leuke dance-workout. Probeer verschillende dingen en kom er zo achter wat het beste voor jou (en jouw tijden) werkt.

Plan je workouts in

Net zoals koken, plan je ook je workouts in voor het beste resultaat. klik bijvoorbeeld een keer niet op de ‘snooze’ knop en begin je dag vol energie. Maak eens een schema via een app of gebruik een speciaal notitieboekje, zodat je precies bij kunt houden wanneer het tijd is om te sporten en welke workouts je deze week allemaal hebt geprobeerd.

‘Just Do It’ – Nike

Plaats een reactie