Beauty DIY: Last Minute Haar Tutorials

Een last minute nette gelegenheid, zoals een bruiloft of een feest, maar een bad hairday of totaal geen inspiratie? Lees dan maar verder, want vandaag delen we onze favoriete failproof & last minute Haar Tutorials! Kijk snel verder en probeer ze eens zelf, zodat je binnen no time party ready bent. Good Luck!

Last Minute Haar Tutorials:

Om je last minute crisis op te lossen delen we hieronder een aantal van onze favoriete chique last minute haar tutorials. Sommigen zijn iets lastiger of langer, maar allen zijn goed te doen en niet al te moeilijk. Kijk snel verder en probeer er eens één zelf. Ook perfect voor een dagelijkse chique look of zondag chique look (bijvoorbeeld voor naar de kerk of naar een family dinner). Good Luck!

 

3-Minute Elegant Side Bu

 

 

 

Easy & Chic Wedding/Party Hairstyle

Een eenvoudige braid tutorial voor bijvoorbeeld een bruiloft of feest. Deze tutorial is bovendien perfect te combineren met mooie haarspeldjes of haarbloemen. Probeer hier zelf:

 

 

Hair Tutorial with Twist-Crossed Curly Half-Updo

Een chique en eenvoudige Half-Updo perfect voor bijvoorbeeld een summer wedding! Combineer met los vallende krullen en een paar losse plukken en je hebt de perfecte look! Probeer hier:

 

 

 

Braided Updo

Een eenvoudige Updo voor een chique look! Perfect als je een snelle, chique look wilt creëren, maar geen tijd hebt om je haar te krullen. Bekijk de video hier:

 

 

Blake Lively Boho Hair

Ideaal als je momenteel lang haar hebt! Creëer deze boho look in een handomdraai en maak af met de perfecte (designer) haaraccessoire. Probeer hier zelf:

 

 

 

Easy Running Late Hairstyles

En last, but not least: Drie hairstyles voor als je echt geen tijd hebt voor een lastige of uitgebreide tutorial. Bekijk hier:

 

Meer van dit soort tutorials? Neem dan een kijkje op de YouTube accounts van de tutorials hierboven. Deze YouTubers delen namelijk meer van dit soort eenvoudige tutorials! Perfect voor een snelle & mooie beauty look…

Plaats een reactie