Beauty: Lipbalm Favorieten

Wintertijd kan best hard zijn voor je huid en een goede verzorging is essentieel in deze koude periode. Daarom vandaag: onze Lipbalm Favorieten. Van de populaire EOS lippenbalsem tot de Maybelline lippenstift-achtige gekleurde lipbalm… Lees snel verder en ontdek je favoriet!

Maybelline Baby Lips

De Maybelline Lippenbalsems zijn perfect als lipstick vervanger tijdens wintertijd. Mijn favorieten? De rode, roze en perzikkleurige variant van deze balm. Bovendien (de naam zegt het al) maakt deze balsem je lippen heerlijk zacht.

(shop hier voor €3,49)

dscn3772

Blistex Happy Lips Aardbei

De Blistex Lippenbalsem is verzorgend en heeft een aardbei smaak! Deze balm is kleurloos, maar natuurlijk wel glanzend. Perfect voor een natural look…

(shop hier voor €2,49)

dscn3773

 

Labello Lipbalm

Labello lipbalm is en blijft een klassieker. De balm komt in verschillende kleuren, geuren en smaken en is net als de Maybelline balm verkrijgbaar in bijvoorbeeld een mooie rode of roze kleur.

(shop hier voor €3,19)

dscn3774

Coconut Care Lipbalm

Deze kokos balm ondekte ik toevallig bij Action. Verpakt per twee en voor een lage prijs is deze balm al snel favoriet. Bovendien is de balm super verzorgend, glanzend en heeft de balm een aangename geur.

(shop bij Action voor ongeveer €1)

dscn3775

Burt’s Bees Beeswax Lipbalm

De Beeswax lipbalm van Burt’s Bees spreekt voor zichzelf: deze luxe balm is verzorgend, natuurlijk en verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals vanilla of pomegranate.

(shop hier voor €3,95)

dscn3776

EOS Lipbalm

De EOS lippenbalsems zijn inmiddels erg popular en bijna iedereen heeft er wel eentje (of meerderen!) in huis. Deze balms zijn in verschillende varianten verkrijgbaar en zijn dankzij het model gemakkelijk te gebruiken.

(shop hier voor €5,95)

dscn3777

Cacao Butter Natural Lipbalm

Als je opzoek bent naar een lipbalm die goed blijft zitten, dan is deze balm perfect voor jou! Ook als je veel praat en een aantal uren zijn verstreken, werkt de balm nog steeds. Bovendien is de balm verpakt in een handig blikje en geeft het je lippen een mooie glans…

dscn3778

Plaats een reactie