Beauty Review: Nivea Care Voedende Crème

Vandaag een Beauty Review van Nivea’s nieuwe dagcrème: Nivea Care! In de winterperiode heeft onze huid vaak wat extra verzorging nodig (om uitdroging te voorkomen) en dit doen we graag met een goede voedende crème. Lees snel verder voor de review, want dit kan wel eens precies de crème zijn die je zoekt voor deze winter!

 

Nivea Care – Crème voor Gezicht & Lichaam

De crème is lekker dik en aangezien het een crème voor Gezicht & Lichaam is, smeer ik deze graag uit over mijn handen en polsen. Perfect voor alle overige crème die nog op je handen zit. Deze Nivea crème smeert goed uit en voelt ook werkelijk voedend aan, zoals we bij Nivea producten gewend zijn. Verder is het een grote plus dat je lekker kunt doorsmeren. De grote variant van Nivea Care is 200 ml en is ideaal als je graag Gezicht & Hals goed en met dezelfde crème wilt verzorgen. De crème moet wel even goed intrekken (aangezien het intensief voedend is, is dat te begrijpen), maar voor een intensief voedende crème gaat dit vrij snel.

Alle huidtypen

De Nivea Care crème is geschikt voor alle huidtypen, dus niet alleen voor de droge huid. Ik heb zelf een vrij gevoelige huid, maar ik krijg geen problemen van deze rijke crème. Vooral als je huid wel een extraatje kan gebruiken (denk aan de winterperiode), is dit een geschikte crème voor iedere huid. Ook ideaal voor de droge huid, aangezien deze crème intensief voedend is en je huid prima verzorgd.

Aanrader?

De crème laat de huid voedend en verzorgd achter, precies wat het belooft. Wij raden dit product aan als je op zoek bent naar een goede, goedkope crème om je huid de winter door te halen. Het perfecte product als je graag rijkelijk smeert en zowel Gezicht & Lichaam tegelijk wilt verzorgen. Aanrader!

 

In de winkel

Nivea Crème Care Voedende crème is bij verschillende winkels verkrijgbaar en waarschijnlijk ook bij een drogisterij bij jou in de buurt. De crème komt in twee varianten: 100 ml voor €4,49 of 200 ml voor €6,49. De kleinere variant is perfect om mee te brengen op reis en de grote variant is ideaal voor thuis (of als je graag rijkelijk smeert).

Shop de crème nu met 50 procent korting bij Kruidvat! Klik hier voor de link.

Plaats een reactie