De fijnste handcrèmes

Een “leuk” cadeautje van koning winter: droge handen! Een tubetje handcrème zit daarom tegenwoordig in onze tas. Wij delen de fijnste handcrèmes met je! Kijk je mee naar onze favorieten?

DSC_0599

L’Occitane handcrème
Ah oui, oui! Bij dit leuke, Franse merk krijgen we meteen een luxe spa-gevoel. Niet gek dus dat hun handcrèmes super goed zijn. Ze laten je huid gevoed achter zonder een te vettig laagje achter te laten. Het resultaat? Gehydrateerde handen in een vingerknip. Bovendien hebben ze zoveel verschillende soorten (én maten). Of je nou een rijke of een luchtige, eentje met een rozengeur of een die heerlijk naar amandelen ruikt: er zit vast wel iets geschikt voor jou bij.
Vanaf €7,50. Te koop bij L’Occitane, Douglas en Bijenkorf.

The Body Shop handcrème
Duurzaam, geen onnodige troep en fijn in gebruik: kijk, dat klinkt volgens ons goed in de oren! De handcrèmes van The Body Shop zijn dierproefvrij, zijn gemaakt van fair trade ingrediënten en bevatten tot slot geen siliconen en ethanol. Goed voor de huid en voor het milieu dus! De lichte gel-textuur zorgt ervoor dat je huid goed gevoed blijft zonder vet aan te voelen.
Vanaf €5,50. Te koop bij The Body Shop.

Hema handcrème
Een budget toppertje in dit rijtje! Voor wie niet te veel geld voor een goede handcrème wil uitgeven moet bij de Hema zijn. Want als ze iets goed kunnen, dan is het wel maken van fijne crèmepjes voor de huid. De handcrème van de Hema is niet te luchtig maar ook zeker niet te vet. Voeg daar een heerlijk, subtiel geurtje aan toe en je hebt een fijne crème voor de hand! Bovendien zit er lekker veel in een tube. Win-win!
Vanaf €2. Te koop bij Hema.

Rituals Miracle Balm
Heb je zo’n droge handen dat je maar blijft smeren? Misschien helpt deze Miracle Balm van Rituals je een handje. Want een klein wondertje doet ‘ie zeker! Deze handcrème is het vetste in het rijtje en dat betekent dat deze vooral geschikt is voor de écht droge en ruwe handen. Wat tijd om goed in te huid te trekken heeft deze dikke substantie wel nodig, dus het is een ideale crème om voor het slapen gaan te gebruiken.
€10. o.a. te koop bij Rituals, Bijenkorf, ICI Paris XL en Mooi Parfumerie.

Plaats een reactie