De Mooiste Oogschaduw voor Blauwe Ogen

Een goede oogschaduw gebruiken we graag dagelijks. Vooral bruine en roze tinten zijn favoriet bij de meiden met blauwe ogen. Zelf kies ik ook graag voor deze kleuren en door de jaren heen heb ik zo mijn favorieten verzameld. Nieuwsgierig naar deze aanraders? Lees dan snel verder voor De Mooiste Oogschaduw voor Blauwe Ogen!

Oogschaduw voor blauwe ogen – Favorieten:

 

Rituals Eye Shadow Duo’s

De Eye Shadow Duo’s van Rituals zijn perfect voor een snelle dagelijkse make-up look! Bovendien is Rituals make-up longlasting long-wearing en zijn de kleuren intenser wanneer je een vochtige kwast gebruikt. Onze favoriet? De Gold & Dark Brown en de Salmon & Purple.

 

Rituals Gold & Dark Eye Shadow Duo. Shop hier voor €19,50.

Rituals Salmon & Purple Eye Shadow Duo. Shop hier voor €19,50.

Nudes Palette

De laatste tijd zien we ze steeds vaker en bij alle make-up merken: The Nudes Palette! Onze favoriet? Deze Maybelline Nude Palette.

Maybelline Oogschaduw Palet. Shop bij bol.com voor €15,69.

Chanel Les 4 Ombres

De Chanel oogschaduw setjes zijn perfect voor een chique gelegenheid! Bovendien kun je met deze oogschaduw allerlei looks creëren. Van amandelvormige ogen tot smokey eyes. Onze favoriet voor blauwe ogen? Codes Subtils & Tisse Particulier.

Chanel Les 4 Ombres Codes Subtils. Shop hier voor €52,90.

Chanel Les 4 Ombres Tisse Particulier. Shop hier voor €51,90.

 

L’Oréal Paris Color Riche Les Ombres Quad Oogschaduw

De oogschaduw quads van L’oréal Paris zijn perfect om verschillende looks te creëren en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze favorieten voor blauwe ogen? Wij kiezen vaak voor Seductive Rose (voor een roze look) & Infiniment Bronze (voor een bronzen look).

L’oréal Paris Color Riche Les Ombres Quad – Seductive Rose. Shop hier voor €11,99.

L’oréal Paris Color Riche Les Ombres Quad – Infiniment Bronze. Shop bij Kruidvat voor €14,99.

Probeer deze oogschaduw quads voor blauwe ogen eens zelf en ontdek een nieuwe favoriet!

 

Plaats een reactie