Skincare Favoriet: Ritual of Dao Hand Scrub

Een van mijn all time skincare favorites: the Ritual of Dao Hand Scrub! Deze scrub is perfect als cadeau of heerlijk voor jezelf. Lees snel verder en ontdek deze skincare favoriet zelf. Aanrader!

Ritual of Dao Hand Scrub

The Ritual of Dao Hand Scrub is een luxe scrub voor dagelijks gebruik. De scrub heeft een 3 in 1 werking: je handig worden gereinigd, verfrist en verzacht. Deze skincare favoriet is verrijkt met voedende oliën die gemakkelijk door de huid worden opgenomen. Zo wordt de soepelheid en vochtbalans van de huid herstelt.

Voordelen van de Dao Hand Scrub:

  • Verzorging: Voelbare zachtere handen! De scrub is erg verzorgend en luxe
  • Geur: Een heerlijke geur van RItuals die meteen door de hele badkamer wordt verspreid
  • Rust & Rituelen: De scrub is erg rustgevend! Adem maar diep in, want net als bij de andere producten van the Rituals of Dao, is de geur heerlijk rustgevend. Perfect voor je eigen dagelijkse huid verzorg rituelen.

3 in 1 Miracle Scrub: Scrubs | Nourishes | Softens

Geur

Deze hand scrub is vooral favoriet door de heerlijke geur die direct wordt verspreid door je hele badkamer/huis. Rituals combineert voor deze scrub de zachter geur van Witte Lotus met de huidverzorgende kwaliteiten van (in de traditionele Chinese Geneeskunst gebruikte) Yi Yi Ren.

 

Gebruik

Een klein beetje van deze scrub is al genoeg om je handen zacht te maken en de heerlijke Rituals geur te verspreiden! Een effectieve, heerlijk scrub die ook nog eens lang meegaat… Zo gebruik je deze Rituals Hand Scrub optimaal:

Stap 1: Scrub en masseer op droge handen. Stap 2: Spoel en droog af. Tip: kan iedere dag gebruikt worden.

Na gebruik merk je al snel het effect: je huis ruikt naar de heerlijke geur van the Rituals Of Dao en je handen zijn voelbaar zachter en verfrist.

 

Klik hier om the Rituals Of Dao Hand Scrub zelf te kopen. De scrub komt in een verpakking van 200 ml en kost €10, maar gaat vrij lang mee. Aanrader!

Plaats een reactie