Gezichtscrème Challenge

Wist je dat je huid ook gewend of zelfs verslaafd kan raken aan gezichtscrème? Als je altijd dezelfde crèmes gebruikt, zowel dag als nacht, zul je zien dat je uiteindelijk haast niet meer zonder kunt. Daarom is het belangrijk om af en toe van crèmes te wisselen. Om het iets makkelijker voor je te maken, hebben we er een nieuwe challenge van gemaakt. Lees snel verder!

Gezichtscrème

Je huid raakt al snel gewend aan gezichtscrèmes en huidverzorgingsproducten, waardoor je er afhankelijk van kunt worden en het effect misschien zelfs afneemt. Wissel daarom maandelijks eens af en probeer zo eens iets nieuws!

 

De Gezichtscrème Challenge:

Je huid raakt al snel gewend aan bepaalde producten, wanneer je deze vaak achter elkaar of voor langere tijd gebruikt. Daarom is het belangrijk om deze van tijd tot tijd eens af te wisselen! Probeer bijvoorbeeld om de zoveel maanden (als je crèmes op zijn) om een nieuw merk, nieuw soort te gebruiken. Wissel zo niet alleen van dagcrème, maar ook van nachtcrème of misschien zelfs van andere huidverzorgingsproducten.

 

Voordelen:

Het afwisselen van verzorgingsproducten kan verschillende positieve effecten hebben. Soms merk je het effect van iets niet meer als je het te lang gebruikt. Een nieuw product kan daarom zorgen voor een frisse nieuwe look! Probeer verschillende merken en verschillende soorten en wie weet vind je zo een nog beter product dan dat je eerst gebruikte…

 

Gezichtscrème aanraders:

Op zoek naar een nieuw product? Probeer eens één van de volgende merken!

Rituals, Nivea, Dr. Van Der Hoog, Chanel, Clinique en (mijn favoriet) Lancôme

 

Tips:

  • Als je van dagcrème wisselt, wissel dan ook meteen van nachtcrème. Zo houd je gemakkelijk bij wanneer je van producten wisselt.
  • Houd aanbiedingen in de gaten en sla slim in door een nieuwe dag- en nachtcrème te kopen van het zelfde merk met bijvoorbeeld een ‘1+1 gratis’ actie.

 

 

Plaats een reactie