Lifestyle Journal loves: Sam Friday

Maak kennis met Sam Friday, je nieuwe partner in crime. Want als je eenmaal dit leuke lingeriemerk leert kennen, raak je op slag verliefd. Lifestyle Journal vertelt je er vandaag alles over!

DSC_0751

“Sam Friday is een fris nieuw merk in intimate apparel: underwear, lingerie en hangout wear zoals tees, hoodies en sweatpants. Sam vult het gat tussen oubollige, klassieke lingerie en jong, sportief underwear. Sam maakt modische, betaalbare, sexy en stylish intimates van hoge kwaliteit voor actieve vrouwen en mannen. Sam is jong, actief, ambitieus en zelfverzekerd.”

Vergeet even de Hunkemöller of de lingerie-afdelingen bij H&M: je moet absoluut eens een kijkje nemen bij Sam Friday. Het begon jaren geleden als een klein merk van Hollandse bodem (en daar zijn we trots op!), maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal succes met meerdere filialen in binnen- én buitenland. Afgelopen week nam ik voor het eerst een kijkje in één van hun winkels. Ik was onmiddellijk verkocht en ging met een goed gevulde tas naar huis.

Maar wat is het nou eigenlijk? Sam Friday staat bekend om hun prachtige lingerie, loungewear en badkleding. Hun stijl kan je het beste omschrijven als minimalistisch, geen poespas, veel kant en subtiele kleuren. Classy: daar gaat het bij hen om. Wat opvalt als je een winkel binnenloopt (of gewoon de webshop opent…) is dat de collectie kleinschalig en een luxe uitstraling heeft. De collectie bestaat vaak uit een handjevol verschillende soorten BH’s en ondergoed waarbij om iedere (cup)maat gedacht is. Van push-ups tot een simpele T-shirt BH, en van BH’s zonder beugel tot een triangel: er is voor iedereen genoeg keus. Van de verschillende type BH’s en onderbroeken hebben ze vervolgens een groot scala aan verschillende kleuren en varianten.

Lingerie van Sam Friday is in het algemeen een tikkeltje duurder dan bijvoorbeeld lingerie van Hunkemöller of H&M. Maar voor wat, hoort wat: de kwaliteit is namelijk erg fijn. De stoffen zijn lekker zacht en het zit heerlijk. Ja, ik ben absoluut fan! Zoek jij nog een mooi lingeriemerk zonder al te gekke fratsen, maar dat wél mooi zit, er leuk uit ziet en ook lang mee gaat? Neem dan zeker een kijkje bij Sam Friday.

Meer weten?
Loop eens binnen bij één van de winkels en ontdek zelf hoe fijn dit merk is. Sam Friday heeft onder andere filialen in Amsterdam, Utrecht en Maastricht. Of bezoek hier hun webshop.

 

Plaats een reactie