Goedkoop je huid verzorgen met Rituals

Een fijn huidverzorgingsset is al snel vrij prijzig, vooral als je de gehele huid wilt verzorgen met producten van dezelfde lijn. Daarom gaan wij graag opzoek naar de wat goedkopere opties voor de beste verzorging. Vandaag in de spotlight? Rituals huidverzorgingsproducten en de beste manier om deze producten goedkoop te shoppen.

Goedkoop Rituals shoppen:

 

 

Rituals Mini Skincare-set – Reiniging & Verzorging

Als je momenteel shopt bij Rituals voor €40 of meer krijg je een gratis Mini Skincare-set van Rituals Huidverzorging. Misschien geldverspilling als je het zelf niet gebruikt, maar ideaal als je graag investeert in je huidverzorging. Investeer bijvoorbeeld in je reinigingsmelk, toner en face wipes en ontvang gratis een meeneemformaat van de Rituals dagcrème, serum, masker en exfoilator. Ook handig als reissetje of als cadeau!

 

Rituals Cleopatra Make-up Set

Misschien overweeg je om een Rituals mascara aan te schaffen en een Rituals oogschaduw of eyeliner, maar vindt je het een beetje te duur (kost al snel meer dan €40). Klinkt bekend? Dan is deze aanbieding iets voor jou! Met dit abonnement van Elle ontvang je 10x het magazine en ontvang je dit leuke set van de Rituals Cleopatra lijn! Slechts voor €40 ontvang je het abonnement, een blush, een lipstick, een eyeliner, mascara, lipgloss en een oogschaduw en allemaal in de mooie kleuren van deze lijn. Aanrader! Shop dit set ter waarde van €159,99 hier zelf. Ook erg leuk als cadeau!

Rituals Skincare-set – Huidverzorging

Misschien wil je binnenkort overstappen naar de Rituals huidverzorging of misschien is je Rituals setje alweer bijna op? Lees dan maar verder! Met dit Glamour abonnement ontvang je 11x het magazine en ook nog eens een Rituals dagcrème, nachtcrème en serum. Shop dit set ter waarde van €119,89 hier zelf voor slechts €38. Aanrader! Ook dit setje is ideaal als cadeau voor de Rituals en Glamour fan.

 

Plaats een reactie