3X Favoriete Keukenapparatuur van Princess

De beste recepten maken we natuurlijk met de beste keukenapparatuur! Daarom vandaag geen Friday Recipe, maar wel mijn Favoriete Keukenapparatuur voor het beste resultaat. Kijk je mee?

Favoriete Keukenapparatuur:

 

Princess Sapcentrifuge

Deze sapcentrifuge van Princess is mijn alltime favoriet! Je koopt deze juicer al voor ongeveer €55 bij bol.com of voor ongeveer €30 als een Albert Heijn deal (dit is waar ik deze juicer kocht 😉 ). Het schoonmaken is wel een minpuntje, maar na een aantal keren ontdek je zelf de snelste schoonmaak routine. Groenten en fruit worden allemaal prima verwerkt in deze juicer. Aanrader!

 

 

Princess Blender.

Yes, weer een favoriet van Princess! Deze standaard blender is ideaal als je een goede blender wilt waarmee je smoothies kunt maken, maar bijvoorbeeld ook ijs. Vooral om zowel vers fruit als diepvries fruit mee te blender is deze blender perfect. Gemakkelijk om schoon te maken (ik doe ze liever niet in de afwasmachine) en handig in gebruik. Aanrader voor dagelijks gebruik! Shop bij bol.com voor ongeveer €45.

 

 

 

Princess Wafelijzer

Een goedkoop wafelijzer is niet zo moeilijk om te vinden. Toch is dit exemplaar van Princess één van onze meest favorieten! Pluspunten? Goedkoop (rond €28), maakt grote wafels, je kunt het wafelijzer ‘flippen’ en het ijzer is gemakkelijk schoon te houden. Nadelen? Nog niet ontdekt 😉

Plaats een reactie