Do It Yourself: Denim Jack met Patches

We zien het steeds vaker: patches op jasjes, patches op jeans of patches op blouses. Een hele leuke trend, maar helaas een beetje prijzig. Daarom vandaag een extra leuke DIY! Lees snel verder en maak zelf een Denim Jack met Patches.

Do It Yourself: Patches op je kleding

Met patches kun je favoriete items nog leuker maken! Naai of strijk ze bijvoorbeeld op een eenvoudig denim jack of op een leuke shopper. Liever een minimalistische look? Kies dan voor één kleine patch en combineer deze met een standaard zwart of wit t-shirt. Voor inspiratie kijken we graag naar merken, zoals Gucci (specifiek de lijn met de leuke spijkerjacks vol met fashionable patches!). Verder kun je altijd nog op Pinterest kijken en je favoriete look zelf creëren.

 

Hier shop je de leukste Patches zelf

Losse patches zijn soms lastig te vinden. Winkels zoals Bijenkorf verkopen vaak setjes van bijvoorbeeld Orelia, maar als je echt aan de creatief aan de slag wilt, kun je een kijkje nemen bij jeanspatch.nl of megamooi.nl. Op deze sites verkopen ze setjes met patches of losse patches van bijvoorbeeld, bloemen of insecten/dieren. Ook kun je op deze sites terecht voor pins. Verder kun je altijd nog losse patches tweedehands shoppen op de site van United Wardrobe. Ook hier zijn patches van bijvoorbeeld bloemen te vinden en natuurlijk voor een lage prijs 😉

 

Denim Jack met Patches en Variaties

Onze favoriet voor patches? Een Denim Jack met Patches a la Gucci! Vind je een Denim Jack met patches niet zo heel leuk? Probeer ze dan eens op een ander kledingitem, zoals een top, parka of op een blouse! Geen inspiratie? Neem dan maar een kijkje op kledingsites, zoals Zara of H&M en maak je eigen variaties van deze trend. Ook een goede inspiratieplek: designer sites zoals Net-a-Porter. Good Luck!

Plaats een reactie