Mijn wishlist voor de lente

Laatst zag ik bij de super leuke blog Chapter 2 een wishlist voorbij komen. Dat riep volop inspiratie in mij op om er ook eentje te maken! Want nog even en dan komt de lente er weer aan en voor dit seizoen heb ik genoeg nieuwe kleding, schoenen en accessoires op het oog. Kijk mee naar mijn wishlist voor de lente!

Adidas Originals Triple white Stan Smith sneakers via Asos

Witte sneakers
Je kan er op dit moment niet omheen: de witte sneaker! Je ziet ze regelmatig aan andermans voeten pronken en tja… geef de dragers eens ongelijk. Het ziet er namelijk ontzettend leuk uit. Zo leuk dat er ook een paar hoog bovenaan mijn wishlist staat. Mooie witte en het liefst leren schoenen. Lekker minimalistisch en het staat overal bij. Goed excuus om ze snel te halen, toch?

large-16001853-MDL-FNTMaison Scotch jas

Trenchcoat / statement coat
Met de lente voor de deur is de zoektocht naar een nieuwe jas ook weer begonnen. Mijn vorige exemplaren gingen al een paar jaar mee, maar zijn nu echt aan vervanging toe. Ik zoek  nog een mooie zwarte of donkerblauwe trenchcoat én eentje in een opvallende kleur. Fel blauw of roze bijvoorbeeld. Laat de lente met zo’n kleurrijk statement maar komen!

Whistles tas via Bijenkorf

Zwarte tas
Tja, dit item staat al héél lang op mijn wensenlijstje. Want een zwarte tas en ik? Onafscheidelijk. Momenteel sleep ik mijn oudje nog bij me waarbij de rits het al begeven heeft. Niet heel handig en veilig. Er moet dus snel een vervanger komen. Nu nog eentje vinden die aan mijn eisen en budget voldoet…

image1xxl
Superdry tuinbroek via Asos

All denim
Oooooh, waarom is alles wat van spijkerstof is zo ontzettend leuk?! Ik heb een lichte obsessie met denim de laatste tijd. Maar ik niet alleen, de hele modewereld hult zich op dit moment in het spijker. Denim tuinbroeken, spijkerrokjes, jurkjes van spijkerstof… you name it en het hangt in de winkel (en staat het op mijn lijst).

Viktor_Rolf-FlowerbombViktor&Rolf Flowerbomb

Flowerbomb
Onlangs gaf ik mijn zus het lekkere parfum Flowerbomb van Viktor&Rolf cadeau. En jeetje, wat is ‘ie lekker, zeg! Zo lekker dat ik er nu ook eentje wil. Want hee: een fleurig en bloemig parfum kan in de lente niet ontbreken, toch?! Jammer dat Flowerbomb wel prijzig is. Maar voor zo’n lekkere geur moet je wat over hebben!

Wat staat er op jouw wishlist?

Plaats een reactie