Monthly favorites – december

Jaaaaa, het is 2016! Maar we gaan voor deze blogpost nog even terug naar het vorige jaar. Het is namelijk weer tijd voor de Monthly Favorites, met dit keer de feestmaand december is de spotlights. Wat waren afgelopen maand mijn favorieten? Kijk mee!

FullSizeRender-33

Favorite interior item – &Klevering grachtenpand waxinelichthouders
Ach, kijk nou eens. Zijn deze huisjes van het Amsterdamse merk &Klevering niet ongelooflijk schattig? Ik word er elke keer blij van als ik ze aan steek. Ik kreeg deze voor Sinterklaas aangezien ze hoog op mijn lijstje stonden. Ik neig er naar om nog meer van deze leuke huisjes te kopen…

DSC_0615

Favorite gadget – Fab. powerbank
Mijn vorige powerbank legde na maar liefst één keer gebruikt te hebben het loodje. Geluk bij een ongeluk kwam ik in de HEMA deze mooie Fab. powerbank tegen. Té leuk, handig en fijn in gebruik: ik ben er blij mee!
PicMonkey Collage2
Favorite feeling – Sinterklaas en kerst
Tja, je kan er niet om heen: december is nou eenmaal een gezellige feestmaand. Lekker knus met z’n allen Sinterklaas en kerst vieren: ik houd er van en het kan daarom ab-so-luut niet in de Monthy Favorites ontbreken.

DSC_0635

Favorite fashion item – Nikkie shirtjes
Een deel van mijn kerstoutfit: een zwart-wit gestreept shirtje van Nikkie (ja je weet wel, van Nikkie Plessen). Ik had al een met andere kleuren in de kast hangen en de afgelopen maand rekende ik ook dit zwart-wit exemplaar af. Zit mooi, is tijdloos en tja, wat ik kan nog meer zeggen? I loves stripes!

DSC_0603

Favorite books – Shoot! en Cheescakes van Berko
Ook dit waren twee cadeaus, gekregen tijdens Pakjesavond. Met Shoot! van Anki Wijnen leer je alles over de ins en outs van fotograferen. Kijk even hoe leuk het boek eruit ziet? En Shoot! is niet de enige. Ook Cheesecakes van Berko is een kookboekje waarbij de fotografie je het water in de mond doet lopen. Binnenkort kun je recensies van beide boeken op Lifestyle Journal verwachten!

DSC_0614

Favorite beauty item – Dr. Andrew Weil for Origins Mega-Bright
Ik kreeg deze mini aan de kassa cadeau (stille hint van de kassière?!) en met de feestdagen en late uurtjes kwam deze dark circle crème verdomd goed uit. En wat doet ‘ie zijn werk goed! Door de kleine reflecterende deeltjes en verzachtende crème zien mijn kringen en wallen er inderdaad minder donker uit. Misschien dat ik maar de full size verpakking moet kopen…

hands-night-festival-new-year-s-eve
Favorite looking foward to… 2016
En dat was het dan, de laatste Monthly Favorites van 2015. Gek idee eigenlijk, het jaar ging zo ongelooflijk snel voorbij. Maar desalniettemin kijk ik echt uit naar wat 2016 allemaal te bieden heeft. Al op de agenda? Concert van Adele (yes, ik heb kaartjes!), hopelijk afstuderen, misschien een tripje naar New York… kortom: 2016, kom maar op!

Plaats een reactie