Monthly Favorites september 2015 #Karlijn

Waaaaat? Is het morgen alweer oktober? Bij de vorige Monthly Favorites schreef ik al dat de tijd echt voorbij vliegt. Deze maand bevestigt dat weer: voor mijn gevoel is het nog maar een weekje september. Desalniettemin heb ik weer een aantal favorieten deze maand opgedaan!

DSC_0401 (1)
Favoriete leesvoer – Flow Magazine
Vroeger vond ik de Flow maar ‘meh’. Het was naar mijn idee iets te zweverig knutselwerkje. Maar nu ik zelf volop in de tijdschriftenwereld zit, kijk ik tegenwoordig met een hele andere blik tegen bepaalde tijdschriften aan. Zo ook bij de Flow. Want wat een uniek tijdschrift is dit, zeg! Ik nam hem mee op het station en had zo leuk leesvoer voor in de trein. Wat een super creatief blad met een heel duidelijke eigen stijl en een inspirerende inhoud! Love it!

DSC_0413

Favoriet beauty item – Biosilk leave-in conditioner
Ik heb dun haar en veel haarproducten verzwaren mijn haar te veel waardoor het heel erg gaat hangen. En dat moet je niet willen! Ik was al bekend met Biosilk via de geweldige serums. Maar deze leave-in conditioner die ik onlangs kocht overtreft echt alles. Ik doe er een klein beetje van in mijn haar als het nog nat is, vlak voor het föhnen. Het maakt mijn haar heerlijk zacht, maar het blijft tegelijkertijd super luchtig en volumineus. Bovendien doe je super lang met de fles. Een absolute aanrader!

DSC_0408

Favoriete accessoires – sjaals, sjaals en sjaals
Tja, september hakt er wel echt in qua weer. Het is natter en kouder. Veel kouder! Als ik ’s ochtends om half 8 op de fiets zit, wil ik haast al met mijn handschoenen aan doen. Dat vind ik enigszins overdreven, dus doe het voorlopig alleen maar met mijn sjaals. Onlangs kocht ik deze exemplaren bij V&D en Invito. Heerlijk zijn ze! Lekker zacht, en nog belangrijker: heel warm.

IMG_4004

Favoriete eten – peanut butter cups
Chocola en pindakaas: wat een overheerlijke combinatie is dit. De Reeses Peanut Butter Cups zijn de laatste tijd echt mijn guilty pleasure geworden. Heel populair in Amerika, en ik snap wel waarom. Super lekker zijn ze! Ze hebben een unieke smaak waar je wel echt van moet houden. En nog een tipje onder ons: Ben & Jerry verkoopt sinds kort ook ijs met stukjes peanut butter cups. Ook al zo lekker!

DSC_0206

Favoriete geur – Thierry Mugler Alien Extraordinaire
Hier speel ik een klein beetje vals. Want eigenlijk is dit parfum altijd al een favoriet van mij geweest. Maar aangezien ik deze geur meer iets voor de herfst en winter vind, ruilde ik mijn zomerparfum onlangs in voor dit exemplaar. Want de geur blijft heerlijk en ook heel bijzonder. Een parfum waar ik echt geen genoeg van krijg.

night-television-tv-theme-machines

Favoriete to do – TV
September is wat mij betreft het echte ‘televisie seizoen’. Als de zomervakantie is afgelopen beginnen de meeste programma’s weer met een nieuw seizoen. Daarom zit ik ’s avonds heerlijk kneuterig op de bank tv te kijken. Vooral Heel Holland Bakt, HNTM en Expeditie Robinson zijn een favoriet. Oh, en stiekem is Dance, Dance, Dance ook super leuk.

Tot volgende maand!

Plaats een reactie