Nail Art: Easter Nails

Keep it simple, keep it white! De perfecte Easter Nails krijg je door het simple te houden met een mooie witte nagellak… Liever iets extra’s voor de paasdagen? Probeer dan onze tutorial voor de perfecte Easter Nails. Lees snel verder!

Easter Nails

Gebruik een witte gel nagellak voor een clean, fashionable look!

 

DSCN1390

Voor deze ‘Easter Nails’ tutorial is gebruik gemaakt van New York Color Gel Gloss in de kleur Williamsburg Vintage en van een Nail Art Pen in goud en zilver.

 

 

New York Color Gel Closs Review

Mijn witte nagellak-collectie is vrij klein. Daarom besloot ik deze week weer eens in een nieuw exemplaar te investeren. Ik koos voor een vrij goedkope nagellak van NYC. Eerdere producten van dit merk bevielen goed, zeker voor de lage prijs, maar deze nagellak viel toch een beetje tegen.

De gel nagellak is vrij dik en droogt niet erg snel op (druipt snel). Ik lakte twee laagjes op mijn nagels om er voor te zorgen dat mijn nagels het hele paasweekend mee gaan. Dag 1 blijft de nagellak nog wel op zijn plaats, maar op dag 2 neem ik toch echt al afscheidt van mijn zorgvuldig gelakte nagels. Niet echt een aanrader deze keer.

 

 Witte Nagels

Witte nagels zijn ideaal tijdens Pasen! Classy, maar toch nog fashionable. Een witte look representeert de beginnende lente en de vrolijkheid van Pasen. Nog niet overtuigt en liever net even iets extra’s voor Pasen? Probeer dan eens een easy trucje voor de perfecte Easter Nails. Lees er meer over hieronder!

 

Easter Nails

Easter Nails zijn vrij simpel! Kies wat vrolijke figuurtjes uit, zoals konijntjes en paaseieren en verwerk ze in een simpele Nail Art look. Niet zo handig met een potje nagellak? Maak dan een simpele paasei of decoreer je nagels op een vrolijke manier met wat strepen en stipjes en een bijpassend kleurenthema. Kies voor schattige konijntjes of vrolijke eieren voor snelle, maar leuke Easter Nails.

Easter Bunny: maak een konijntje met gebruik van een stukje make-up spons en nagellak of een Nail Art Pen. Kijk goed naar de voorbeelden en maak ze eenvoudig na door wat stipjes te zetten, wat lijntjes te trekken en de hele look af te maken met wat decoratieve stipjes. Heel makkelijk & foolproof: probeer het eens zelf!

Easter NailsOmlijnd zilveren konijntjeEaster Nails

Easter Nails

 

 

 

 

  Gouden zittend konijntje met zilveren staartje

 

 

 

 

DSCN1477

Klein rennend gouden konijntje  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met paaseieren kun je haast niet de fout ingaan 😉

 

 

Easter Nails

Happy Easter!

Plaats een reactie