Laatste ontdekkingen: 3x handige apps

Sindsdien ik een nieuwe iPhone heb met veel meer opslag ben ik lekker aan het downloaden geslagen. De een na de andere app vindt een plekje op mijn telefoon. Onlangs heb ik drie nieuwe apps ontdekt die verschrikkelijk handig zijn. Ik deel ze met jullie!

handige appsLinks: 30/30, rechtsboven: 7 minute Workout – fitness for Women, rechtsonder: Clear Mind

30/30
Planners en organisatiefreaks opgelet! En als je niet zo goed bent in plannen, moet je vooral ook verder lezen. Dus beter gezegd: deze app is voor iedereen enorm handig. Met de app 30/30 kan je je timemanagement perfect in de gaten houden en verder verbeteren. Want weet jij hoe lang jij bezig bent met een schoolopdracht? En heb jij eigenlijk enig idee hoe lang je ’s ochtends bezig bent met je make-up of je haar? Kom erachter met deze app! Per taak voer je in hoe lang je denkt er mee bezig te zijn. Zodra je aan de activiteit start, begint de timer te lopen. Klopt je schatting met hoe lang je er daadwerkelijk mee bezig bent? Met 30/30 krijg je meer inzicht in hoeveel tijd een bepaalde taak kost zodat je gerichter kan plannen. Daarnaast stimuleert het je om niet meer zo lang te treuzelen en je taak binnen de tijd af te ronden!
30/30 is gratis te downloaden voor Android en iOS.

7 minute Workout – fitness for Women
Ben jij nog bekend met het “7 minute workout”-fenomeen? We schreven er een tijd geleden nog een blog over. De app 7 minute Workout – fitness for Women berust ook op het 7 minuten-workout-principe, maar dan is deze korte sportsessie speciaal gemaakt voor vrouwen! Je traint in 7 minuten tijd de typische gebieden waar vrouwen zich vooral op willen focussen. Denk bijvoorbeeld aan een strakke buik of een mooi gevormd achterwerk. Met een boel mountain climbers, frog jumps en squats heb je een paar minuten tijd een stevige sportsessie te pakken.
7 minute Workout – fitness for Women is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Clear Mind
Ik ben de maker(s) van deze app héél dankbaar. Want soms heb ik moeite om uit bed te komen. Dan ben ik nog in zo’n diepe slaap dat ik de wekker uitdruk (zonder dat ik mij dat nog kan herinneren) en met gemak verder slaap. Gelukkig helpt de app Clear Mind een handje! De app werkt net zoals een gewone wekker: je stelt een tijd in en bij het gewenste tijdstip gaat ‘ie net zoals altijd af. Maar Clear Mind gaat net een stapje verder. Als de wekker af gaat, stopt het geluid pas nadat je eerst een paar rekensommetjes hebt opgelost. Met als doel dat je pas écht goed wakker wordt als je je hersens even flink laat kraken. Zo val je dus niet meer per ongeluk in slaap en sta je klaarwakker naast je bed!
Clear Mind is gratis te downloaden voor Android en iOS.

 

Plaats een reactie