Nail Art Look: After Summer Nails

Vandaag weer een nieuwe Nail Art Look om van de zomer langzaamaan de herfst in te gaan! Mix je zomer en herfstkleuren en creëer je eigen After Summer Nails. Lees snel verder!

After Summer Nails

De perfecte look om langzaamaan van zomer naar herfst over te gaan… Lees snel verder en creëer je eigen After Summer Nails!

Favoriete Look van de Zomer

Al eerder deelden we onze summer favorite: L’Oréal Paris nagellak by Blake. Deze zomerse kleur (zie foto hieronder) was bij verre onze zomerse favoriet en dragen we het liefst nog even door in deze nazomer dagen 😉

DSCN2992

 

 

Favoriete Look van de Herfst

Het hele jaar door draag ik het liefst rood en vooral deze herfst is het weer één van onze favoriete looks! Deze diepe rode kleur van Chanel is heel goed te combineren met verschillende top lagen en nail art looks. Perfect voor deze After Summer Nails!

DSCN3206

After Summer Nails

Deze After Summer Nails zijn perfect om nog even na te zomeren, maar tegelijkertijd over te schakelen naar een herfst look. Draag deze beauty look op een avondje uit of om fashionable op de werkvloer te verschijnen. Het mooie van deze look? Je kunt zelf beslissen voor hoeveel glitter & glam je kiest en welke kleur je het meest wilt dragen! Wij wisselden onze nagels af met een rood en roze en met glitters en stippen. De perfecte look om nog even na te genieten van de zomer…

After Summer Nails

Om deze look te creëren gebruikte ik vier verschillende nagellak soorten van vier verschillende merken:

  • L’Oréal Paris nagellak by Blake (de zachte roze nagellak)
  • ‘Rouge Essentiel’ van Chanel (de diepe rode nagellak)
  • ‘Kitch Me If You Can’ van Catrice (de roze glitters+blanke nagellak)
  • ‘Fizzy’ van H&M (de stippel+blanke nagellak)

 

Tip

  • Wissel de kleuren bij beide nagels af en creëer zo twee verschillende looks die toch nog goed samengaan!

Plaats een reactie