Monthly Favorites augustus 2016 – Karlijn

Een paar dagen geleden kon je al de favorieten van Sarah lezen. Nu is het mijn beurt om te laten zien wat mijn Monthly Favorites van augustus zijn. Met reisjes naar New York en Stockholm gaat de afgelopen maand de boeken in als de leukste augustusmaand ooit. Dus kijk maar mee welke favorieten ik in deze bijzondere maand heb opgedaan!

DSC_0237

Favorite trips – New York en Stockholm
Met stip op nummer 1 staan deze maand de vakanties naar New York en Stockholm. Twee heerlijke steden waar ik een ontzettend leuke tijd heb gehad! Samen met familie ging ik een week naar het geweldige New York en samen met twee vriendinnen spendeerden we vijf dagen in de Zweedse hoofdstad. Wanneer mag ik weer terug, met name naar het fantastische New York?

FullSizeRender

Favorite magazine – GLAMOUR
De afgelopen maand zat deze Glamour steevast in mijn tas. Het was perfect leesvoer voor in het vliegtuig, de bus, trein en ga zo maar door. Ik vind GLAMOUR serieus een van de leukste tijdschriften. Leuke stijl, interessante verhalen en ook niet geheel onbelangrijk: niet te duur. Misschien moet ik maar een abonnement overwegen…

IMG_3572

Favorite beauty-item – The Body Shop Nutriganics smoothing serum
Voor de vakanties had ik een crème nodig in een niet al te grote verpakking. Ik kwam deze tegen in de uitverkoop-hoek bij The Body Shop. Het is een heel fijn serum die je huid goed verzorgd. Een topper dus!

IMG_3001

Favorite accessoires – Tiffany & Co ketting
In New York ben ik eindelijk gezwicht voor een prachtige ketting van Tiffany & Co die ik al een tijdje op het oog had. Het kost wat, maar dan heb je ook zeker wat. Het is een zilveren Bean ketting en ik ben er super blij mee! Het is een mooi aandenken aan New York, en ook aan mijn afstuderen aangezien ik dit kettinkje deels kocht van het geld dat ik voor mijn afstuderen had gekregen.

FullSizeRender

Favorite make-up item – MAC highlighter
Van vriendinnen mocht ik voor mijn verjaardag wat spenderen bij de Douglas. En daar wist ik uiteraard wel raad mee! Ik kocht de highalighter Lightescapade van MAC. En kijk nou toch, is het geen plaatje? Hij is prachtig, maar gelukkig niet te opvallend. Bovendien past ‘ie goed bij mijn lichte huidje. Perfect dus!

FullSizeRender[2]

Favorite book – Geluk is een jurk van Cecile Narinx
Naast de GLAMOURS zat ook dit boek de afgelopen maand steevast in mijn tas. Het is oudje, maar dat mag de pret niet drukken. ‘Geluk is een jurk’, geschreven door de voormalige ELLE-hoofdredacteur Cecile Narinx, gaat over de modewereld. Kan oppervlakkig zijn, maar Cecile schrijft het zo goed, leuk en interessant dat dat juist niet zo is. Een aanrader voor iedereen die iets meer over mode wilt weten!

FullSizeRender[1]

Favorite spray – & Other Stories punk bouquet body mist
In Stockholm kocht ik bij & Other Stories deze fijne body mist in de geur punk bouquet. Echt, je moet deze geur eens ruiken. Heerlijk! Ik ben overigens een favoriete winkel rijker. & Other Stories heeft super mooie kleding, schoenen en bovendien heerlijke make-up en bodyproducten.

FullSizeRender[1]

Favorite food – typisch eten uit New York en Stockholm
Tijdens mijn reisjes naar New York en Stockholm heb ik mijn buik propvol gegeten. New York is natuurlijk het land van de lekkere burgers, hotdogs en pretzels en daar heb ik goed van geprofiteerd. Stockholm staat juist bekend om de lekkere zoete broodjes en gebakjes die standaard bij een koppie koffie of thee worden gegeten. Hmmm, ik krijg al honger als ik aan al dat lekkere eten moet denken!

Plaats een reactie