Mijn favoriete kledingmerken

Iedereen heeft zo’n zijn favoriete kledingmerken. De een gaat liever naar een bijzonder boetiekje, de ander struint de rekken van een tweedehands kledingwinkel af om dat ene leuke kledingmerk te vinden. Zo heb ik ook mijn eigen vaste adresjes die ik regelmatig bij langs ga. Vandaag deel ik mijn favoriete kledingmerken met jullie.

pexels-photo-26549

ZARA. Toegegeven: met dit merk heb ik eerder een haat-liefde-verhouding. De ene keer vindt ik de collectie helemaal geweldig, de andere keer moet ik er niets van hebben. Maar in algemeen kan ik de kleding van de ZARA erg waarderen. Het is vaak niet iets specialer en hipper dan de kleding bij H&M, maar het fijne prijsje blijft.

Maison Scotch. Een Nederlands merk! Oh, ik vind Maison Scotch o. zo. leuk. De kleding zijn van goede kwaliteit en zijn verre van standaard. Mooie vormen en bijzondere patroontjes vind ik zo leuk aan dit Hollandse merk. Vaak hangt er helaas wel een duur prijskaartje aan, maar wie een beetje slim in de sale shopt, kan een heel eind komen.

Modström. Basic, goede kwaliteit en tijdloos: Modström ademt gewoon de Scandinavische stijl. En dat vind ik juist zo leuk aan dit mooie merk. Niet te veel fratsen, maar heerlijk simpel. En dat is altijd goed, toch?

H&M. Voor een prima basic voor een fijn prijsje kom ik toch heel graag bij H&M. Want wie komt er nou niet bij deze kledingketen? Vooral de jeans en simpel t-shirtjes zijn favoriet.

Vanilia. Voor mooie stoffen van goede kwaliteit moet je echt bij Vanilia zijn. Oké, misschien zou ik niet alles in mijn kast willen hangen aangezien ik sommige kledingstukken wat te oud en te truttig vind, maar in het algemeen word ik heel enthousiast van de mooie kleuren en stofjes bij Vanilia. Yes!

Nikkie. De kleding vind ik vaak iets te duur geprijsd voor wat je er voor krijgt (€100,- voor gewoon katoenen shirt? Kom op). Maar toch heeft het merk van Nikkie Plessen zeker wat hebben en heb ik er al een flink aantal in mijn kast hangen. Mijn favorieten? De jolie topjes en jurkjes. Tijdloos en blijven heel mooi.

Sam Friday. Hee, lingerie is ook kleding toch? Afgelopen jaar heb ik het fijne Nederlandse (!) merk Sam Friday ontdekt. De prijzen zijn vergelijkbaar met Hunkemoller maar ik vind de stofjes en de kwaliteit van de lingerie stukken fijner en mooier. De collectie is klein, maar er is altijd wel iets voor iemand iets bij.

 

Plaats een reactie