Review: The Nudes Maybelline New York

We zien ze steeds vaker in de winkel liggen: het Nude Oogschaduw Palette. Een basic oogschaduw palette die iedere vrouw in huis hoort te hebben. Waarom? Met een Nude Oogschaduw Palette kun je een natuurlijke look creëren, maar tegelijkertijd ook de basis leggen voor the perfect smokey eye… Vooral dit exemplaar van Maybelline New York is je beste vriend voor het creëren van verschillende looks. Kijk je mee?

Nude Oogschaduw Palette

13 looks in één nude oogschaduw palette. Te mooi om waar te zijn?

Het Palette:

Product? Het product bestaat uit een palette met 12 verschillende kleuren in een stevig doosje met een tweezijdig make-up kwastjes erbij. Achter op het doosje staat een ‘handleiding’ om verschillende looks te creëren.

Prijs? The Nudes van Maybelline wordt verkocht rond dezelfde prijs als een goede oogschaduw: 15,99 euro.

Winkel? Het Palette is verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat, verschillende drogisterijen en verschillende online webshops. Klik hier om The Nudes zelf eens te proberen.

 

The Nudes:

Het Palette bestaat uit twaalf tinten Nude Oogschaduw. The Nude kleuren variëren van een glinsterende witte oogschaduw tot een mat zwart. Zeven van de kleuren zijn glinsterend en de andere zes zijn mat.

Het Palette bestaat uit: een glinsterende witte oogschaduw, een glinsterende taupe, een matte basis crème kleur, een glinsterende brons, een matte taupe, een matte donkerbruin, een glinsterende lichtbruin, een matte lichtbruin, een glinsterende goud/lichtbrons kleurige oogschaduw, een glinsterende donkerbruin, een glinsterende donkere parelmoer oogschaduw en een matte zwarte oogschaduw.

 

The Looks:

Nude Looks

Het palette van The Nudes van Maybelline bestaat uit twaalf verschillende kleuren oogschaduw. Je kunt je dus helemaal uitleven en je eigen favoriete look creëren! Niet zo handig met een kwast? Achterop deze Nude Palette staat een zeer handige ‘handleiding’. Je kunt kiezen uit:

  • Drie verschillende Quads. Een Quad is een oogschaduw look bestaande uit vier oogschaduw kleuren. Deze vier kleuren zijn genummerd van 1 tot 4. Kleur 1 gebruik je voor je volledige oog, kleur 2 gebruik je specifiek voor je ooglid (net als een normale oogschaduw), kleur 3 gebruik je om te contouren (in the eye crease) en kleur 4 gebruik je als een eyeliner.
  • Vier verschillende Trios. De Trios zijn de oogschaduw looks bestaande uit drie oogschaduw kleuren. De kleuren zijn genummerd van 1 tot 3. Kleur 1 gebruik je voor je volledige oog, kleur 2 gebruik je voor je ooglid en kleur 3 gebruik je om te contouren (the crease).
  • Zes verschillende Duos. De Duos zijn de tweekleurige oogschaduw looks. De kleuren zijn genummerd met 1 en 2. Kleur 1 gebruik je voor je volledige oog en kleur 2 gebruik je voor je ooglid.

 

Eén van de Quad Looks:

Quad Eye Voorbeeld 2

 

Conclusie: 

Ik raad dit product zeker aan!

Wat ik vooral erg fijn vind aan dit Palette zijn de matte bruine kleuren. Het is soms nog vrij lastig om een goede matte oogschaduw in handen te krijgen! Ook blijft de oogschaduw goed zitten, de hele dag door. Het Palette bestaat uit mooie lichte en donkere kleuren die je goed kunt combineren. Bovendien zijn de aangegeven combinaties op de achterkant zeker de moeite waard om eens te proberen! 13 verschillende Nude Looks voor iedere gelegenheid. Naturel de deur uit, maar wel op een fashionable manier 😉

Plaats een reactie