Skincare Favorite: Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream

Ook onze handen kunnen af en toe wat extra verzorging gebruiken. Daarom vandaag als een nieuwe Skincare Favorite voor zachte en verzorgde handen: Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream. Last van droge handen en opzoek naar een fijne crème? Lees snel verder!

Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream:

 

Droge handen

Last van uitgedroogde, beschadigde of ruwe handen? Dan kan het fijn zijn om af en toe even een handcrème te gebruiken. In mijn zoektocht naar een fijne handcrème testte ik een aantal soorten, zoals de handcrèmes van Dove en Hema. De vereisten? Een goede handcrème trekt vrij snel in, is niet plakkerig en heeft een lichte maar aangename (niet overheersende!) geur. Vooral de geur is voor mij een belangrijke vereiste aangezien ik mijn hand cream ook graag tijdens het reizen gebruik en een overheersende geur kan als snel weer leiden tot misselijkheid. Ook op zoek naar een fijne handcrème voor dagelijks gebruik? Lees dan maar verder, want dan is deze beauty favorite iets voor jou 😉

Therme Skincare: Saigon Pink Lotus Hand Cream

Deze handcrème van Therme met Lotus & Amber Extract komt allereerst al in een vrolijke niet al te grote verpakking! De tube heeft een rustige witte & roze look en het woord ‘Serenity’ valt extra op. De geur van deze hand cream is rozig en licht en is ook daadwerkelijk rustgevend. Verder is het een intensief hydraterende en beschermende crème. Hierdoor voelen je ruwe en beschadigde/droge handen weer fijn zacht en glad aan. De hand cream trekt vrij snel in en is perfect voor dagelijks gebruik. Aanrader!

Deze Skincare Favorite is onder andere te koop bij winkels zoals kruidvat of een andere drogist bij jou in de buurt voor €5,95. Zelf deze Therme Saigon Pink Lotus Hand Cream online shoppen? klik dan hier en shop deze hand cream bij bol.com (momenteel voor €4,17 in de aanbieding).

Plaats een reactie