Summer Special: Go Blonder

Graag een lichter tintje voor de zomer, maar geen zin om je haar te verven? Probeer dan eens de John Frieda Go Blonder lijn! Binnen een paar dagen is je haar al stralender en lichter. Meer weten? Lees snel verder!

pretty-woman-635258_1280

De Go Blonder producten van John Frieda werken het best in combinatie met elkaar. Wacht dus even tot John Frieda weer in de aanbieding is en koop de shampoo en conditioner in combinatie met de deep lightening conditioner en de lichtening spray!

Vooral voor al eerder geverfd (lees bijna dood) haar is de combinatie met de deep conditioner het beste. Op deze manier krijgt je haar meteen een flinke boost en deze conditioner zorgt er ook nog eens voor dat je haar zijdezacht aanvoelt!

Bij de lightening spray is het belangrijk om de gebruiksaanwijzing eerst goed door te lezen, maar daarna is het a piece of cake! Gebruik de spray na het doucht op schoon handdoekdroog haar. Gebruik een grove kam om de spray goed en geleidelijk te verdelen. Het is ook mogelijk om alleen highlights in je haar aan te brengen.

De spray is makkelijk in gebruik, heeft een aangename geur (dus geen sterke haarverf geur) en is niet plakkerig. Na ongeveer drie keer gebruiken (één keer tussen twee wasbeurten in) zie ik al duidelijk resultaat. Mijn haar ziet er gezonder en frisser uit. Vooral door de deep conditioner is het heerlijk zacht en zichtbaar lichter.

De John Frieda Go Blonder lijn is perfect als je bijvoorbeeld donkerblond haar hebt en graag iets lichter wilt voor de zomer. De spray is makkelijk in gebruik en je haar voelt gezond en fijn (en ultra zacht!) aan in combinatie met de andere producten van de lijn. Een echte Summer Special aanrader dus!

Plaats een reactie