To do: Nacht van de Mode en Klein Berlijn

Vanavond niets te doen? Ga dan naar de Nacht van de Mode in Groningen. Tijdens deze allereerste editie van deze mode-avond kan je tot in de late uurtjes winkelen. Shop till you drop noemen we dat!

fashion-woman-model-portrait

Wanneer?
zaterdag 26 september en zondag 27 september.

Wat is er te doen?
Dit weekend staat Groningen helemaal in het teken van mode én winkelen. Bijna alle modewinkels in de binnenstad hebben tijdens de Nacht van de Mode hun deuren geopend tot 10 uur ’s avonds. Tijd voor some late night shopping dus! En niet zomaar ‘winkelen’. Bij veel zaken zijn diverse acties gaande: een lekker drankje bij binnenkomst, heerlijke kortingen en gratis goodies.

Maar wacht, er is meer! Tijdens de Nacht van de Mode zijn er verschillende activiteiten te doen. Zo zijn er op diverse locaties in de stad speciale stijlpunten waar je je om kan laten toveren en advies kan vragen bij kappers, visagisten en stylisten. Bezoek bovendien verschillende modeshows om inspiratie op te doen of ga naar de wedstrijd voor de Best Geklede Groninger 2015.

Verder is de Blogger Closet Sale een echte aanrader. Een aantal fashion bloggers, zoals LUXBLOG en Anna Rike, verkopen op het Damsterplein hun kleding. Variërend van maat XS tot en met XXL.

Uit gewinkeld? De Nacht van de Mode ga na 22.00 uur nog langer door met diverse after parties. Zo heeft bar Mr. Mofongo een speciaal Sex and the City cocktailmenu en kan je bij De Nachtbazaar langs bij verschillende fashion, hair en make-up standhouders.

Klein Berlijn
De volgende dag, zondag 27 september, kan je je hart ophalen tijdens de vintagemarkt Klein Berlijn op de Grote Markt. Struin langs de vele kraampjes en bekijk het aanbod. Honderden mensen verkopen hun tweedehands kleding, accessoires en zelfs meubels. Entree is gratis en het event duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie en alle deelnemende winkels (en bijhorende acties) op www.nachtvandemode.nl.

Plaats een reactie