DIY: Game of Thrones Haar Tutorials

Misschien volg je Game of Thrones of misschien kijk je nooit naar dit soort series. Toch is er één ding wat waar alle meiden het over hebben wanneer deze show ter sprake komt: de geweldige haar creaties! Vlecht je graag en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan snel verder, want vandaag delen wij onze favoriete Game of Thrones Haar Tutorials! En de meesten zijn geschikt voor super lang haar, maar ook voor medium lang haar 😉

Game of Thrones Haar Tutorials:

 

 

Game of Thrones Inspired Hair: Margaery Tyrell’s Half Ponytail – Medium & Lang Haar

Deze tutorial is niet alleen geschikt voor prachtig lang haar, maar ook ideaal voor haar van een medium lengte! Als je deze tutorial volgt (en je lokken zijn nog niet zo lang) laat je onderste lokken dan gewoon los hangen. In de tutorial laat je deze lokken namelijk in een staart, maar dit is alleen een succes bij extra lang haar. Probeer hier de tutorial zelf:

 

 

Game of Thrones Hair: Daenerys Inspired Braided Ponytail – Medium & Lang Haar

Ook deze tutorial is geschikt voor Medium en voor Lang Haar. Doe bij haar van een medium lengte de vlechten iets hoger, zodat je geen problemen krijgt met losspringende plukken en laat de vlechten samenkomen in een kort staartje of in een knotje. Probeer de tutorial hier:

 

 

Game of Thrones Inspired Hair Tutorial: Khaleesi Braid – Lang Haar

Lang haar en geen laagjes zijn een must als je deze tutorial foutloos wilt volgen! Zelf heel slecht in vlechten? Vraag dan een vriendin om je te helpen bij deze tutorial voor het beste resultaat. Bekijk hier de tutorial:

 

 

Game of Thrones Hair: Daenerys Targaryen “Pyre” Scene – Medium & Lang Haar

Ook deze braid tutorial is geschikt voor lang en voor medium haar. Sluit deze tutorial af met een lange uitgebreide vlecht als je er de lange lokken voor hebt of sluit af met een kortere, kleinere vlecht of knot wanneer je haar nog niet zo lang is. Bekijk hier de tutorial:

 

 

Game of Thrones Hair: Cersei Lannister – Lang Haar

Op zoek naar een iets meer uitgebreidere haarstyle? Probeer dan deze Cersei hair tutorial! Helaas niet geschikt voor medium haar, tenzij je extensions thuis hebt liggen. Ook ideaal voor een nette gelegenheid of chique zondag. Bekijk hier de tutorial:

 

 

Game of Thrones Hair Tutorial: Daenerys Targaryen Dothraki Ceremony – Medium & Lang Haar

Yes, ook deze tutorial is geschikt voor de meeste haarlengtes! Bovendien is deze haarstyle ook niet al te moeilijk, perfect als je vlechten toch nog soms een beetje lastig vindt 😉 Probeer de tutorial hier:

 

 

Game of Thrones Hair How To: Daenerys in Season 5 – Lang Haar

Nog een van deze Game of Thrones Haar Tutorials waar je beslist lang haar voor nodig hebt! Probeer deze klassieke Daenerys look eens wanneer je de tijd hebt of probeer een variatie. Probeer de tutorial hier:

Plaats een reactie