4 leuke websites om te bezoeken

Internet en ik zijn beste vrienden: ik kan heel wat uurtjes achter mijn laptop spenderen door een eindeloos aantal sites te bezoeken. Ik heb dan ook een lijstje met vaste adresjes dat ik elke dag even bij langs ga. Benieuwd welke? Lees snel verder!

Schermafbeelding 2015-03-14 om 14.18.25

Annemerel.com

Annemerel.com is de persoonlijke blog van, je raadt het vast al, Annemerel. Zij schrijft over onder andere lifestyle, eten en fashion. Daarnaast deelt ze ook dingen over haar persoonlijke leven door middel van haar wekelijkse diary. Maar wat je vooral op haar site kan vinden zijn blogs over sporten. Hardlopen voornamelijk. Dus ben je helemaal into hardlopen? Neem dan zeker een kijkje op deze blog. Klik hier voor de site.

Schermafbeelding 2015-03-14 om 14.17.27

Cupcakes & Cashmere

Emily Schuman is de vrouw achter deze blog. Ze woont in Los Angeles en ze heeft een geweldig gevoel voor stijl. Onderwerpen die je op haar site kan vinden? Fashion, beauty, food en decor. Cupcakes & Cashmere is een leuke blog met een persoonlijke twist waar originele artikels voorbij komen. Nog een leuk feitje: Emily heeft door het succes van haar site een boek geschreven en een tweede is onderweg. Klik hier voor de site.

Schermafbeelding 2015-03-14 om 14.17.53

Joliette

Een Belgische blog in het rijtje: Joliette. Lisha uit Antwerpen runt deze website. Regelmatig verschijnt er een artikel over beauty en fashion. Een goede reden om een kijkje te nemen op deze site? De prachtige foto’s die ze bij de artikels maakt. Klik hier voor de site.

Schermafbeelding 2015-03-14 om 14.17.05

Amayzine

May-Britt Mobach ruilde tijdschrift Marie Claire in voor het online magazine Amayzine: een site waar je alles kan vinden dat met lifestyle te maken heeft. Wat vooral leuk is aan deze website is de hilarische schrijfstijl. Ik lig vaak dubbel om hun leuk geschreven blogs. Klik hier voor de site.

Wat is jouw favoriete website?

Plaats een reactie