5 bestsellers die we dit jaar in de bioscoop zien

Bestsellers zijn niet voor niets favoriet en we kunnen vaak niet wachten op het volgende deel of een verfilming… Ook dit jaar is het weer zover en zien we een aantal van onze favoriete boeken op het grote scherm verschijnen! Benieuwd welken dit zijn? Lees dan snel verder!

Bestsellers

“The Girl On The Train”, één van de bestsellers die dit jaar verfilmd wordt!

 

Me Before You

Leg die zakdoekjes maar vast klaar, want Me Before You is dit jaar in de bioscoop te zien! Jojo Moyes haar boek is zo mooi (aanrader als je het nog niet gelezen hebt!) en wordt verfilmd met Emilia Clark als Lou en Sam Claflin als Will. Dream book & dream cast… We weten het nu al: dit wordt een romantische favoriet!

Trailer:

 

 

The Girl On The Train

Ook deze spannende thriller is dit jaar op het grote scherm te zien! Vorige jaar was iedereen op vakantie al met het boek te zien en dit jaar is het dan eindelijk zover. Verfilmd met Emily Blunt als Rachel. Sceptisch over de keuze van actrice? Kijk de trailer en je zult zien: ze is perfect!

Trailer:

 

 

Pride and Prejudice and Zombies

Deze nieuwe versie van Austens klassieker wordt ook dit jaar verfilmd. Elizabeth Bennet is in deze versie een echte badass en vecht met haar zussen tegen zombies! In de film zien we Lily James als Elizabeth en Sam Riley  als mr. Darcy. Everyone must fight en de trailer toont al genoeg: deze film is niet de meest typische rom-com!

Trailer:


The Choice

Een nieuwe Nicholas Sparks Movie doet het altijd goed! Ook dit jaar draait er een nieuwe in de bioscoop. Neem je vriendinnen mee en zwijmel weg bij deze nieuwe romantische favoriet…

Trailer:

 

 

The Circle

Voor wie het boek nog niet kent: deze bestseller heeft zijn plekje gevonden op tientallen must read lijstjes! Een spannend boek dat je aan het denken zet en dat het liefst in één keer uitleest. Met Emma Watson en Tom Hanks in de hoofdrollen kunnen we niet wachten tot deze bestseller op het grote scherm wordt afgespeeld.

Trailer:

Jammer genoeg nog geen trailer!

Plaats een reactie