Karlijns Photo Diary – week #18

Terwijl ik dit nieuwe Photo Diary in elkaar zet, zit ik lekker buiten in het zonnetje. Wie had dat gedacht terwijl het vorige week nog sneeuwde?! Afgelopen week ging ik naar het Bevrijdingsfestival, was ik aan het verven en genoot ik vooral van het heerlijke weer. Kijk mee naar mijn week!

FullSizeRender

Ik begon de week met… een gloednieuwe aflevering van Keeping up with the Kardashians. Heerlijk slecht, maar het is en blijft een guilty pleasure! 

FullSizeRender[1]

Verder was afgelopen week vooral dit mijn uitzicht: achter m’n laptopje achter het werk!

FullSizeRender[5]

Eén van de stomste huishoudklusjes ever: een berg was opvouwen. #zwaarleven

FullSizeRender[2]

Woensdagochtend al vroeg in de weer… met een verfkwast! Ik hielp een vriendin mee klussen in haar nieuwe huisje.

FullSizeRender[3]

Daarna gingen we nog even snel de stad in. Ik kocht eindelijk een speciale sportdop voor mijn Dopper die ik al een tijd op het oog had. Maar toen ik ‘m ’s avonds mee naar bootcamp nam, bleek ‘ie te lekken als een gek. Zonde van het geld! Update: inmiddels lekt ‘ie niet meer! Gewoon een kwestie van steviger aan drukken… 

IMG_1400

Er was ook een pakketje voor mij gekomen. Ik bestelde een fles zonnebrand waar ik veel goede verhalen over had gehoord. Je kon er gisteren een review over lezen!

IMG_1417

’s Avonds moest er weer gesport worden!

FullSizeRender[6]

Donderdag was Bevrijdingsdag! Samen met een vriendin gingen we naar het Bevrijdingsfestival in Groningen.

IMG_1440

Daar zijn we dan! We hebben onder andere The Lumineers gezien. Heerlijk zo met een zonnetje! Alleen jammer dat het wel verschrikkelijk druk was.

IMG_1464

Vrijdagochtend moest er gewoon weer gesport worden! Na die tijd plofte ik samen met een vriendin op een terras om even wat te drinken.

FullSizeRender[12]

’s Middags weer aan de slag met school…

IMG_1477

’s Avonds had ik met vriendinnen afgesproken en aten we gezellig met elkaar. En het voordeel van warme en zonnige dagen? Lange avonden buiten bij de openhaard!

FullSizeRender[8]

Tussendoor gingen we nog een potje Geocachen. We hadden ‘m gelukkig na een tijdje zoeken eindelijk gevonden! Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan vooral dit artikel waarin ik Geocaching uitleg.

FullSizeRender[7]

Is jou dit wel eens opgevallen? Let er maar eens op. Overal in Groningen, Assen en Leeuwarden hangen deze stickers van een kind. Na een zoekrondje op Google ben ik eindelijk achter dit mysterie van deze stickers: een groepje Groningse studenten zijn met deze stunt begonnen en inmiddels zijn er meer dan 25.000 stickers her en der geplakt.

FullSizeRender[9]

De volgende dag alweer vroeg op! Ik ging samen met mijn tante en zus op pad om onze New York-trip te regelen.

FullSizeRender[11]

En zaterdagmiddag kwam er weer een pakketje! Ik had een midi-dress van Superdry bij Bijenkorf besteld. Het is een super fijn jurkje die ook heel mooi zit. Perfect voor dit weer!

FullSizeRender[10]

We zijn weer aangekomen bij zondag! Vandaag doe ik niets anders dan aan school werken en af en toe lekker in de zon zitten. Oh, enne: happy Mothersday! 

Tot volgende week!

Plaats een reactie