5 ideeën voor Koningsdag

Regen, regen en koude wind! Van plan om op de rommelmarkt te staan? Misschien beter om dit jaar een keertje over te slaan. Morgen pakken we Koningsdag iets anders aan en iets warmer. Lees snel verder voor 5 ideeën voor Koningsdag, speciaal voor de rustige mensen onder ons die liever binnen blijven. Happy Kingsday!

Koningsdag“You can call me queen Bee. And baby I’ll rule, I’ll rule, I’ll rule, I’ll rule. Let me live that fantasy” (Lorde- “Royals”)

 

Queen for a day

Today is your day! Koop een kroontje, rock je beste outfit en act like a queen… Dat is het mooie van Koningsdag: je kunt lekker dragen wat je maar wilt. Dus waarom er niet van genieten? Of je nu ergens naar toe gaat of lekker thuis blijft. Doe het in style!

 

Lovely Orange

Over style gesproken: vandaag is je kans to rock orange! Oranje is zo verbonden aan Koningshuis, dat de vrolijke kleur vaak alleen op deze dag wordt gedragen. Daarom is vandaag je kans om het ook echt goed te doen! Haal die oranje outfits tevoorschijn en geniet van een dag gevuld met Lovely Orange colours… Oranje outfit, oranje bloemen en natuurlijk oranje tompuchen!

 

Cheat Day

Yes, vandaag is ideaal om te gebruiken als cheat day! Geloof me, die oranje tompouchen kun je niet ontwijken op koningsdag… Geniet daarom van de oranje lekkernijen en gun jezelf een dagje vrij. Enjoy! Maar wel met mate natuurlijk 😉

 

The Royals

Jeej! Daar zijn ze weer! Tel die hoedjes en geniet van de kleurige outfits: the royals zijn weer in volle glorie te bezichtigen 😉 Dit jaar zijn ze te zien in Zwolle, lekker dichtbij en een leuke stad, jammer dat ze slecht weer aangeven… Maar er is natuurlijk altijd nog een andere optie: aan die tv, kleedje erbij en een lekkere oranje snack. Enjoy!

 

Family & Friends

Wat beter dan Family & Friends om die lekkere oranje snacks mee te delen! Aan die tv en lekker samen kijken naar de hoedjesparade 🙂 Met droog weer kun je ook altijd nog de marktjes afstruinen, maar een lekker ouderwets film- of spelmiddagje/avondje is ook gezellig.

 

Geniet van je vrije Koningsdag!

Plaats een reactie