5 series om te binge-watchen

Niets fijner dan na een lange dag op bed of op de bank neer te ploffen, een goede serie aan te zetten en er voorlopig niet meer van je plek af te komen Weet je even niet meer wat je moet kijken? Dit zijn onze aanraders waarbij je aflevering na aflevering urenlang blijft kijken: binge-watching!

picjumbo.com_HNCK8487
House of Cards
Waarom kijken? Even een ode aan de ge-wel-dige acteur Kevin Spacey. Geef die man asjeblieft een Emmy voor zijn rol als Frank Underwood in House of Cards! Deze serie gaat helemaal over de politiek in Washington en in het Witte Huis waarbij geniepige en valse spelletjes er bij horen. Frank wurmt zich op slinkse wijze een weg omhoog naar de top.
Hoeveel seizoenen? 3.
Duur van een aflevering? 50 min.

Gossip Girl
Waarom kijken? Even wegdromen in de wereld van de Amerikaanse elite in New York. En vergeet de prachtige kleding en geweldige make-up looks niet. In Gossip Girl gaat een rijke vriendengroep naar een van de beste privéscholen in The Big Apple. Ze hebben alles: gigantische huizen, dure auto’s, overvolle kledingkasten én vrienden die maar al te graag roddelen. Het online platform Gossip Girl zet hun wereld op de kop.
Hoeveel seizoenen? 6.
Duur van een aflevering?
40 min.

Orange Is The New Black
Waarom kijken? Hoofdpersonage Piper belandt na criminele activiteiten in de drugswereld in de gevangenis. Een vrouwengevangenis in Amerika waar het er nogal heftig en grof aan toe gaat. Ze lijkt er eerst helemaal niet tussen te passen. Maar als ze eenmaal aan het gevangenisleven gewend is, behoort ze als geen ander tot alle de andere ‘bewoonsters’.
Hoeveel seizoenen? 3.
Duur van een aflevering? 60 min.

Dexter
Waarom kijken? Dexter is forensisch detective bij de politie en heeft op deze manier zijn ‘slachtoffers’ voor het kiezen. Door zo’n psychopathische trekjes heeft hij de neiging om mensen te vermoorden. Hij spreekt met zichzelf af dat hij alleen mensen mag vermoorden die het zogenaamd ‘verdienen’: de criminelen die hij tijdens zijn werk tegenkomt. In het geheim rekent hij af met seriemoordenaars en maffiabazen.
Hoeveel seizoenen? 8.
Duur van een aflevering? 55 min.

New Girl
Waarom kijken? Jess is na haar break-up op zoek naar ander woonruimte en trekt in een loft bij drie vrijgezelle mannen. Lijkt lastig, drie mannen en één vrouw. Maar doordat ze alle vier best prettig gestoord en hilarisch zijn, levert dat heerlijk luchtige televisie op.
Hoeveel seizoenen? 3.
Duur van een aflevering?
20 min.

 

 

 

Plaats een reactie