7 Tips om je ochtendroutine te versnellen

Soms al onderweg voor de zon is opgekomen? Wat je dan het beste kunt gebruiken is een snelle ochtendroutine! Lifestyle Journal deelt 7 tips voor wat extra minuutjes slaap in de ochtend. Enjoy…Sleep

1. Breakfast: Vroeg ontbijten is niet altijd even fijn. Je kunt bijvoorbeeld je ontbijt opsplitsen in twee keer en beginnen met een mueslireep of healthy havermoutkoekje. Bewaar deze bijvoorbeeld in een vooraadpot op je kamer en geniet zo van een supersnel, maar toch nog vullend ontbijt.

2. Lunch: Maak je lunch en snacks voor de volgende dag meteen klaar als je weer thuis bent. Op die manier hoef je dat ’s morgens niet meer te doen en kun je het zo mee grijpen als je een late start hebt.

3. Outfit: Hetzelfde geldt voor je outfit: Zoek s’ avonds vast een combi bij elkaar inclusief accessoires, schoenen en een jas. Geen getreuzel meer voor je kast, maar binnen vijf minuten aangekleed!

4. Shower: Als je de ochtend graag begint met een douche, kies dan voor een snelle, koude douche. Hierdoor heb je niet veel tijd verloren, ben je sneller wakker en heb je meteen meer energie.

5. Wekker: Zet alle klokken en wekker vijf minuten voor. Dit kan helpen als je vaak naar de klok kijkt en daardoor vanzelf opschiet. Houd jezelf voor de gek met een tijdverschil van een paar minuten en kom daardoor niet meer te laat.

6. Soundtrack: Begin je morgen met je favoriete song! Zet je wekker met je favoriete nummer of luister ernaar op je ipod terwijl je je klaarmaakt voor een lange dag.

7. Slaap: Zeven tot acht uur slaap is cruciaal. Misschien kun je wel met minder de dag door komen of misschien heb je wel meer nodig, maar voor een goede beautysleep moet je toch echt voor de acht uur kiezen.

Plaats een reactie