De Beste Netflix Films voor Valentijnsdag

Lekker alleen of romantisch met zijn tweeën: Valentijnsdag sluiten wij graag af met een romantische film! Om je kies-proces iets op gang te helpen delen we daarom vandaag onze Beste Netflix Films voor Valentijnsdag. Kies één van deze klassieke rom coms en geniet van deze speciale dag. Happy Valentine’s Day!

Wij zijn gek op een goede rom com! Hoe ‘corny’ of belachelijk ze ook zijn, een leuke romantische film laat je vaak met een goed gevoel achter. Lees snel verder voor onze lijst met de Beste Netflix Films voor Valentijnsdag en geniet van een leuke, romantische feel-good movie. Enjoy!

Love is in the air… De Beste Netflix Films voor Valentijnsdag:

 

 

How To Lose A Guy In 10 Days

Netflix Omschrijving: Een speler wedt met zijn collega’s dat hij een vrouw in tien dagen verliefd op hem kan laten worden. Maar hij wedt op de verkeerde: een schrijfster met een eigen agenda.

Bekijk hier de trailer:

 

 

Valentine’s Day

Netflix Omschrijving: Of ze nu jong, oud, hopeloos of hopeloos romantisch zijn, vandaag is de dag waarop de ware liefde bloeit.

Bekijk hier de trailer:

 

 

The Proposal

Netflix Omschrijving: Als ze dreigt haar visum kwijt te raken met uitzetting tot gevolg, dwingt een ergerlijke hoofdredactrice haar ondergewaardeerde assistent om met haar te trouwen.

Bekijk hier de trailer:

 

 

Kate & Leopold

Netflix Omschrijving: Een hedendaagse vrouw neemt het op zich om een charmante 19e-eeuwse tijdreiziger, een edelman, door de 21e eeuw te leiden.

Bekijk hier de trailer:

 

The Wedding Date

Netflix Omschrijving: Kat huurt een man in om haar te vergezellen naar de bruiloft van haar zus waar haar ex ook zal zijn.

Bekijk hier de trailer:

 

Grease

Netflix Omschrijving: John Travlota en Olivia Newton-John schitteren in deze musical over een vetkuif en het lieve meisje op wie hij verliefd wordt. Tot grote ergernis van zijn vrienden.

Bekijk hier de trailer:

 

Pretty Woman

Netflix Omschrijving: Wanneer miljonair Edward in deze romantische comedy een zakelijke overeenkomst sluit met Hollywood-prostituee Vivian, verpandt hij tijdens dit koopje zijn hart.

Bekijk hier de trailer:

 

You’ve Got Mail

Netflix Omschrijving: De winkelmagnaat Joe en de zelfstandige winkeleigenaresse Kathleen worden verliefd via internet, maar weten beiden niet dat hij haar probeert te ruïneren.

Bekijk hier de trailer:

 

Letters To Juliet

Netflix Omschrijving: Door een brief te beantwoorden die geadresseerd was aan Juliet Capulet van Shakespeare gaat een Amerikaanse vrouw in Verona, Italië, op zoek naar de liefde.

Bekijk hier de trailer:

 

Just Go With It

Netflix Omschrijving: Als Danny tegen zijn vriendin liegt dat hij een gescheiden familieman is, laat hij zijn werknemer en haar kinderen doorgaan als zijn ex-vrouw en kinderen.

Bekijk hier de trailer:

 

He’s Just Not That Into You

Netflix Omschrijving: De naar liefde hunkerende Baltimoreans krijgen te maken met de valkuilen van menselijke interactie in deze verfilming van Greg Behrendts bestseller.

Bekijk hier de trailer:

 

Roman Holiday

Netflix Omschrijving: Zij is een prinses die zich schuilhoudt. Hij is een journalist die een primeur zoekt. Dan komen hun werelden samen.

Bekijk hier de trailer:

 

Crazy Stupid Love

Netflix Omschrijving: Als Cal hoort dat zijn vrouw wil scheiden, begint hij met de hulp van een geraffineerde jonge vrijgezel schoorvoetend zijn nieuwe leven als alleenstaande.

Bekijk de trailer hier:

 

Plaats een reactie