De leukste spelletjes voor je telefoon II

Toen onze blog nog in de kinderschoenen stond, schreef ik een artikel over de leukste spelletjes voor je telefoon. Dat is inmiddels al langer dan een jaar geleden en er zijn nu weer honderden nieuwe spelletjes voor je telefoon verschenen. Vandaag zetten we weer de leuksten voor je op een rij!

spelletjes telefoon
Stack
Pas op, deze is verslavend (en frustrerend)! Met de app “Stack” moet je een ouderwetse blokkentoren bouwen. Klinkt simpel, maar dat is het niet. Je moet de platformpjes, terwijl ze bewegen, op elkaar weten te stapelen. En je moet ze zo neerleggen dat ze mooi op elkaar aansluiten, anders wordt je blokje steeds kleiner en kleiner. Hoe hoger je toren wordt, hoe meer punten je krijgt. Een ideaal spelletje als je je even verveelt als je in de trein zit of een saai college hebt. En je bent gewaarschuwd: je wilt alsmaar je high score verbeteren.

TennisChamps
Tennis-liefhebbers opgelet! Ik heb jarenlang getennist en heb daarom een zwak voor leuke tennis-spelletjes voor je telefoon. Oké, toegegeven: het is natuurlijk niet zoals the real deal, maar leuk is het wel! Met het spelletje “TennisChamps” speel je een online een potje tennis. Leer eerst hoe je moet tennissen en speel vervolgens competities tegen een online tegenstanders. Maar geloof me: de besturing van dit spel is nog niet zo simpel. Het duurde even voordat ik het onder de knie kreeg en dat maakt het wel zo leuk en uitdagend. 

Mr. Jump
Ga je mee springen? Het spelletje “Mr. Jump” is voor iedereen die houdt van platform spelletjes als Super Mario Bros. Met Mr. Jump leg je een parcours af door, jawel, te springen! De tijd gaat snel en het parcours wordt steeds moeilijker door alle obstakels die je onderweg tegenkomt. Een leuk én lastig spelletje om je op je telefoon mee te vermaken!

Alle genoemde spelletjes zijn gratis te downloaden voor Android en iOS. 

Plaats een reactie