Workout: Cool Down Yoga

Strekken voor en na een workout is erg belangrijk, maar ook heerlijk rustgevend. Om je Cooling Down momentje nog gemakkelijker en fijner te maken, delen we vandaag een heerlijke Cool Down Yoga techniek. Ideaal om je workout mee af te sluiten en verslavend als je het eenmaal probeert… Lees snel verder en probeer het eens zelf!

Cool Down Yoga

 

Voorkom spierpijn met een heerlijke relaxende Cool Down Yoga Sessie! 

 

5-minute Cool Down

Na een stevige box of cardio sessie is het heerlijk om even goed te strekken en tot rust te komen met wat relaxende yoga! Sluit je workout af met een fijne rustgevende sessie van 5 tot 30 minuten. Het mooie van deze cool down? Je komt heerlijk tot rust, voorkomt spierpijn en kunt zelf beslissen hoe lang je het wilt doen. Gebruik bijvoorbeeld een snelle workout van YouTube (zoek op quick yoga workout of quick yoga cool down). Je kunt natuurlijk ook je eigen workout samenstellen! Doe je favoriete yoga-moves of stel zelf een workout samen door verschillende yoga-moves op te zoeken en te proberen.

Ook voor je warming-up kun je een fijne yoga-workout gebruiken! Begin met je yoga-workout van 5 minuutjes voor je workout en sluit ook weer af met dezelfde workout. Zo kun je spierpijn voorkomen en er de volgende dag weer tegenaan.

 

 

Onze favoriete Quick Cool Down Yoga Video:

(Quick Yoga Cool Down and Stretch-Cool Down Stretches)

 

 

Bedtime Yoga

Vooral als je vaak ’s avonds sport is yoga de perfecte aanvullen. Voordat je gaat slapen is het namelijk heerlijk om nog even een yoga-sessie na je workout te doen. Kick off your bedtime met yoga: zet je gedachten op een rijtje, doe wat fijne strekoefeningen en voel je compleet happy en relaxed… De perfecte manier om tot rust te komen en tegelijkertijd aan je lenigheid te werken 😉

 

 

Onze favoriete Bedtime Yoga Video

(Yoga For Bedtime-20 Minute Practice)

Plaats een reactie